Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NGD: Gibson Les Paul Custom 1980


Anbefalte innlegg

Oh la la! 

Gibson Les Paul Custom. Fra 10. desember 1980. En eier. Originalkvittering fra Miami. Er dessverre på reise, har ingen forsterker. Men du verden. Noe å glede seg til er jo ikke feil. 😊

Beklager elendige bilder. Har bare selfiekamera i orden på mobilen. Pengene ble prioritert på annet, må vite. 

DSC_0161.JPG

DSC_0162.JPG

 • Liker 11
Lenke til innlegg
Del på andre sider
6 timer siden, Pledrik skrev:

Grattis!!! LPC er bare fett:)

Jepp, dette gleder jeg meg til. Blir spennende å høre T. Shaw og treverket i samspill. Lav action, ingen buzz og massiv vekt på denne. 

Chainsaw-kasse fulgte med. Noen sår og hakk etter nesten 39 år i tjenesten.  Men det får man vel tåle.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Audun skrev:

Hva tilsier at disse burde ligge høyere?

Enig at gitaren er fin!

Enig med Audun her. De blir jo åpenbart ikke solgt til de prisene de ligger til, og selger selv prutet kraftig ned på denne. At de ligger på Reveb eller andre steder til opp mot det dobbelte har liten relevans på prisen her. Fant akkurat maken til denne fra Miami vintage gitar til $6000. Men det betyr jo nada for prisen her. Selv om det selvsagt gjør at jeg synes jeg har gjort et godt kjøp. 

Gitarer får ofte affeksjonsverdipriser på finn.no. Noen er villige til å betale det. Andre ikke. Jeg har selv solgt noe dyrt og noe irriterende billig der. Personlig hadde jeg aldri solgt denne til den prisen selger selv foreslo, og var forberedt og villig til å betale en del mer. Men det slapp jeg jo. Og griner ikke av den grunn. 😎

 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...
På 28.10.2019 den 10.32, Audun skrev:

Hva tilsier at disse burde ligge høyere?

Enig at gitaren er fin!

Nei, ingenting. Annet enn at det er en vintage custom som ser ut til å være av ganske bra årgang. Ikke _så_  høy inngangsbillett til vintage-markedet, liksom. Det norske markedet ser ut til å generelt ligge mye lavere enn reverb osv.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Presset økonomi i Norge - svært lav kronekurs -høy gjeld -  lavere kjøpekraft (spesielt i utlandet)  . Merkes overalt og masse konkurser rundt om . Og mange av de som har godt med penger er ofte de flinkeste til å presse priser ned hos desperate selgere . Dessuten er det et lite marked i Norge .

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har Seymour Duncan Blues Set (SH1) i min Classic. Veldig allsidige pickups til alt fra blues, rock og 80 talls metal. Vintage output, veldig åpen og en del mids/diskant. JB er jo et fint valg også, disse takler mye tyngre sjangre og solospilling med mye vreng. Spørs litt hvor mye output du trenger.  Jeg spilte på 500T tidligere. Da slet litt med feedback når jeg spilte i band med en del volum. Men mulig de kan temmes med lav høyde, som forslått 😊  Vurderer selv å prøve ut BKP Emerald på sikt. 
  • Hei, som ny på forumet starter jeg en tråd som sikkert de aller fleste har startet en gang. Jeg er på utkikk etter ny gitar men har litt paranoia for covid så vil helst unngå å dra på en fysisk butikk for å ta på samtlige, selv om dette helt klart er den beste fremgangsmåten... Uansett så vil jeg oppgradere fra den gitaren jeg har i dag som er en Ibanez V50NJP. En gitar jeg har lært meg mye på men nå synes jeg tiden er inne for å legge i mer. Det jeg vil ha er en westerngitar med cutaway i heltre, gjerne med mic. Gitaren bør ha god topp og bunn så jeg kan synge med. Når det kommer til budsjett er jeg litt fleksibel men vil unngå å bruke noe særlig mer enn 15K men kan godt koste langt mindre. Trenger ikke være ny.   Noen spesifikke anbefalinger hvilke jeg bør se etter?
  • 496r funker overraskende bra i bridge spør du meg. Hva med å teste det sammen med en 490 i neck?  Verd et forsøk før du evt handler inn noe nytt. 
  • Jeg bor i lillestrøm område, tar gjerne i mot forslag på billige gitartechs om du har kjennskap til disse rundt her.  Har forsåvidt gjort rengjøring, oljing og strengskifte på andre gitarer selv, så dette trenger jeg sikkert ikke betale for. Båndsliping har jeg ikke vært borti. Kan det være aktuelt å bytte sadel? Ser at min har samme høyde over alle strengene, i motsetning til min akustiske, men vet ikke om dette er negativt i og for seg.
  • Kjøpte pakken fra York, men har ikke fått implementert dem enda. Testet riktignok litt mer med IR som forrige eier la inn, merker at man kan få ganske bra lyd med litt tweaking her. Enkelt å utforske og tweake med HX Edit. Testet også med eksterne overdrives, og syns de gjorde nytten! Alt i alt, fin liten sak 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.