Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Radiostøy i In-ears


Anbefalte innlegg

Hallo!

Vi spilte gig på Gregers i Hamar, og skulle bruke In-ears. Da vi sto på lydprøva kjente vi at radiostøyen ikke var til å holde ut. Har brukt racket på flerfoldige øvinger uten større interferens, men på lokalet var det støy ut av en annen verden. Har også brukt dette live flere ganger. 

Må presiseres at det alltid har vært litt støy, men på Gregers var det helt enormt. Prøvde alle kanaler på sendere/Mottagere, men intet hell. Hvordan kan man eliminere radiostøy? 

Måtte tilslutt skrote in-ears før konserten, og fikk lyttinga fra wedger. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Polkagrisen skrev:

Er tre stk t-bone fra Thomann og et stykk som er litt dyrere (husker ikke denne) 

Da har vel prisen betydning. Sier ikke at det ikke lar seg løse, men da sjekket ut ifht. in-ear-systemer som ikke koster skjorta og litt til, ble jeg anbefalt Shure PSM 300 som det billigste, men likevel brukbare alternativet. Det koster nesten 10 ganger så mye uten påkostet headset... Man får ofte det man betaler for. Det skal sies at jeg ikke har hatt støyproblemer med det Shure-systemet, men dyrt nok selv om det finnes langt dyrere.

Endret av Audun
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du kan jo se på den billigere versjonen av PSM 300, som er PSM 200. Den har fått gode skussmål på nett. Sikkert en del begrenset ifht. PSM 300, men det er jo avhengig av hva man trenger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 9 months later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.