Web Analytics
Jump to content

Radiostøy i In-ears


Polkagrisen

Recommended Posts

Hallo!

Vi spilte gig på Gregers i Hamar, og skulle bruke In-ears. Da vi sto på lydprøva kjente vi at radiostøyen ikke var til å holde ut. Har brukt racket på flerfoldige øvinger uten større interferens, men på lokalet var det støy ut av en annen verden. Har også brukt dette live flere ganger. 

Må presiseres at det alltid har vært litt støy, men på Gregers var det helt enormt. Prøvde alle kanaler på sendere/Mottagere, men intet hell. Hvordan kan man eliminere radiostøy? 

Måtte tilslutt skrote in-ears før konserten, og fikk lyttinga fra wedger. 

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Polkagrisen skrev:

Er tre stk t-bone fra Thomann og et stykk som er litt dyrere (husker ikke denne) 

Da har vel prisen betydning. Sier ikke at det ikke lar seg løse, men da sjekket ut ifht. in-ear-systemer som ikke koster skjorta og litt til, ble jeg anbefalt Shure PSM 300 som det billigste, men likevel brukbare alternativet. Det koster nesten 10 ganger så mye uten påkostet headset... Man får ofte det man betaler for. Det skal sies at jeg ikke har hatt støyproblemer med det Shure-systemet, men dyrt nok selv om det finnes langt dyrere.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Sjekk frekvensene til IEM-systemet deres, mulig at dere er på samme frekvens som en eller annen sender i nærheten av Gregers. www.finnsenderen.no

 

Og som Gubbe nevnte øverst: Dobbeltsjekk at sendere ikke sto på en dimmet kurs. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.