Web Analytics
Jump to content

NPD: Hotone Binary Amp og Cab


ErikKlæptn
 Share

Recommended Posts

Modeling på budsjett

Har i alle år måttet ty til hodetelefoner for å få øvd skikkelig hjemme, og har testet utallige varianter av mutieffekt, plugins osv.  Har lenge vurdert helix, men er litt nølende til å gå «all in» på noe som er såpass stivt i pris.Kom over Hotones binary serie og fant ut at med den prisen var  det verdt å prøve om ampmodeling er noe for meg. For å dekke mitt behov så behøvde jeg også Cab modelleren for å kunne koble til hodetelefoner. 

Amp simulerer flere kjente amper, har også innebygd cab simulator som er noe begrenset, men gjør at den kan kobles direkte til PA. Boksen har også en effektloop. Kjekk backup om ampen streiker. 

Cab sim har 100 forskjellige kabinetter. Hadde egentlig ikke lest stort om denne ettersom det var hodetelefontilkoblingen jeg kjøpte den for. Til min store glede så simulerer denne også flere typer poweramp, samt mikrofoner. Mikrofon kan også justeres i x/y/z akse. Boksen har også aux inn som er kjekt til backingtracks.

Kvalitet på lyd kan jeg ikke annet enn å se meg fornøyd med. Jeg er jo ingen ekspert, men det er noe av det mer overbevisende jeg har hørt i modelingverdenen (hvertfall til prisen), men skulle gjerne A/B testet mot feks Helix. Litt lett å rote seg vekk med alle forskjellige mulighetene som finnes her. Uansett så fungerer det mer enn godt nok til en middelmådig gitarist som meg😊

må legge til at det ikke følger med strømforsyning. Hver pedal trekker 250mA, så sørg for å ha noe som leverer nok strøm😊

 

D13553A6-18EE-44F9-968B-9240D276F5CA.jpeg

Edited by ErikKlæptn
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.