Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Videresendes til annet nettsted


Anbefalte innlegg

Hei!

for tiden sliter jeg med at jeg blir sendt til et eller annet nettsted der jeg kan spille rullet og vinne noe dritt når jeg forsøker åpne hovedsiden her på forumet via Safari. Går jeg inn via URL til en av underkategoriene går det bra.

Har forsøkt slette nettleserhistorikk og informasjonskapsler, men problemet vedvarer.

noen flere som sliter med dette?

  • Trist 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

fikk omsider løst det med å slette leselogg og cookies via innstillinger-->Safari-->Slett leselogg i selve OSet på telefonen og ikke via safari appen. Tydelig at iPhone har noen restriksjoner på hvilke cookies som kan slettes via appen.

Takker for tilbakemeldingene :)

Endret av ErikKlæptn
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 4 weeks later...
På 11.8.2019 den 15.03, ErikKlæptn skrev:

Hei!

for tiden sliter jeg med at jeg blir sendt til et eller annet nettsted der jeg kan spille rullet og vinne noe dritt når jeg forsøker åpne hovedsiden her på forumet via Safari. Går jeg inn via URL til en av underkategoriene går det bra.

Har forsøkt slette nettleserhistorikk og informasjonskapsler, men problemet vedvarer.

noen flere som sliter med dette?

Dette. På mobiltelefonen i dag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, 007 skrev:

Ut fra sjekker, så er det ikke krøll her på siden. Så da er det å sjekke din enhet for dette, noe jeg ikke vet noe om.

Har du gjort som han over her, som fungerte?

Sånn å forstå ja. Joa, har sletta, og det funker. Ei stund. Dette skjer jevnlig, så jeg tenkte det lå noe gurba i selve siden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

  • Siste aktive tråder

    • Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
    • Ikke helt det samme problemet. Min returnerer men løfter seg ikke nok eller tidsnok. Men som sagt så er det bare på picture-discen problemet oppstår. På alle andre jeg har testet funker det helt optimalt. Så jeg er redd hvis jeg begynner å justere så blir det feil på de andre også. Så jeg får bare sveve over spilleren når jeg spiller Opeth-plata og trykke stopp-knappen når musikken slutter. Da funker det helt fint. Eller så får jeg spille Opeth bare på Spotify.  🙁 Men det er synd fordi den vinylen er så fet
    • https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?t=86273 Ser på sykkel-vm og surfer, og ble nysgjerrig 🙂 Ser ut som det er en skrue du kan justere selv som fikser dette.
    • Technics Sl-q2. Det skal løfte seg når plata er ferdig og returnere og stoppe. Altså den skal ikke starte på nytt men returnere og så slå seg av.  Her er en med samme problem. Unntatt picture-disc da. https://youtu.be/R_ssinJ_EJ4
    • Ingen som trenger billige og bra mikker til hjemmmestudio ?
  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.