Web Analytics
Jump to content

Flyt i spilling?


LASL
 Share

Recommended Posts

Hei..

Jeg sliter med en ting når jeg spiller gitar, altså, når jeg skal spille melodi i en sang, så sliter jeg med å få flyt i sangen, altså å få tonene til å høres bra ut sammen, at man ikke rangler seg gjennom uten at det er flyt? Jeg har da spilt i rundt to og et halvt år, jeg antar at jeg burde ha bygget opp en hvis flyt allerede? Øver vel rundt en time hver dag, men kan ofte bli mindre, noen ganger mer, noen ganger ikke noe... Har dere noen tips eller råd å komme med? Jeg skjønner at det er treninga det går på, men det går vel umulig vis an å høres så dårlig ut som jeg gjør..

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet at det hjelper å slappe av når man spiller. jeg vet også at det blir lite flyt når jeg akkurat har lært meg noe. Jeg må spille det en del ganger først. Få det skikkelig inn i fingrene. du skjønner sikkert hva jeg mener.

Link to comment
Share on other sites

Spill til trommer/metronom... hjelper meg iallefall mye, men er større fan av trommene enne metronomet (iallefall når det kommer til inspirasjonen) er jo i bunn og grunn det samme...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.