Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Har egentlig skydd unna fuzzpedaler i alle år da de rett og slett ikke har passet med min spillestil. Nå har jeg hatt en periode der jeg har hørt mye på stoner og doom, og har blitt en skikkelig fuzzaddict :P

Har investert i to pedaler selv i det siste. Først kjøpte jeg en BigMuff OpAmp som har en tykk og feit fuzz. Etterpå ville jeg prøve noe annet og fant en Earthquaker Colby (eller Park som den heter i USA) som er en germanium fuzz i ToneBender style. Denne er mer skitten og mer midrange når en drar på mye fuzz, men som er smooth på lavere fuzz settings. Gjenstår å finne "godlyden" ennå da jeg ikke har fått brukt de så himla mye, men har konkludert med at fuzz er gøy! :)

Post din favoritt fuzz!

muff.jpg

colby.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke fått fuzz til å funke for meg, men har eid bla Analogman Sunlion, Jam Fuzz Phrase, Walrus Jupiter og Hudson Broadcast. Sitter igjen med en DOD Carcosa som er ganske kul til en rimelig penge.

edit: pedalbrettet jeg spilte pønk på UFFA med i 2017. Bare AnalogMan-pedalene fikk jeg ni lapper for 😆

5F7867DF-5A1C-4162-A338-694EDB0577F6.jpeg

Endret av WelhavenT
Fant bilde av SunLion
  • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er BAT Pharaoh som har vært goto-fuzzen min ganske lenge. Tjukk og deilig stonerfuzz, men også veldig brukbar på lav gain. Den er Muff-basert, men tar ikke over hele lyden sånn som mange muffer gjør. Her går det faktisk an å høre forskjell på gitarene du plugger inni :D Den funker veldig bra med en boost foran.

Ellers har det samlet seg opp noen småkule fuzzer her, både svart og grønn russisk Big Muff, Boss FZ-2, Hartman oktavfuzz, og en Montarbo Sinphoton for Dirty Harry/Lalo Schifrin-fuzz. 

Dårlig med bilder på jobb dessverre :) 

  • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Evil_Caprino skrev:

Jeg vil også ha fuzz, kjenner jeg! Men vet ikke hva jeg skal velge. Noe som låter fra Billy Gibbons til Monolord, eller noe sånt.

Hva med Earthquaker Hoof? Har lest at det er en av de beste allroundere uten at jeg vet. Har forbaska lyst å prøve en selv😊

  • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kort fortalt: Hadde flere fuzz pedaler, kjøpte bigg muff russian reissue. Nå har jeg bare denne igjen. Gjør alt ifra doom til zz top og norman greenbaum. Og fungerer like godt på bass som gitar. Skulle jeg hatt en til, så måtte det blitt en boss fz-2.

20190806_193132-1.jpg

Endret av Endt
  • Liker 4
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.