Gå til innhold
Jalle

Gigrig G2 problem! Noen med svart belte?

Anbefalte innlegg

Trenger assistanse av noen med svart belte i gigrig G2. Kort fortalt har jeg en «Strymon sunset» i loop 1. Denne vil ikke kobles inn på alle presets. På bank 2 for eksempel, vil den kun «aktiveres» på presset 10. Alle andre presets reagere ikke når jeg trykker inn loop 1. Hjelp!?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er det kun Strymon Sunset som ikke virker i loop 1? Det kan ikke være så enkelt som å oppdatere Strymonen? 

Ser at den kan MIDI styres, men G2 er ikke så glad i MIDI. 

Jeg har ikke svart belte i G2 dog, har kun et vanlig belte fra en generisk klesbutikk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
11 timer siden, CaptainSexy skrev:

Er det kun Strymon Sunset som ikke virker i loop 1? Det kan ikke være så enkelt som å oppdatere Strymonen? 

Ser at den kan MIDI styres, men G2 er ikke så glad i MIDI. 

Jeg har ikke svart belte i G2 dog, har kun et vanlig belte fra en generisk klesbutikk.

Tusen takk for svar! Sunseten og to andre pedaler fungerer som bare juling med MIDI. Har sjekket midi innstillinger på alle preset og sånn og det er ikke noe med midiinnstillingene. Men det er kun sunset’en som på noen preset ikke vil inn. Det virker helt random hvilke presets på hvilke som helst banks den ikke vil inn... men de to andre pedalene som kjører midi vil inn over alt. Hadde vært enkelt å komme til, skulle jeg prøvd å sette inn en annen pedal i loop 1 for å se om problemet er likt med den... men det er vel 8 timers modding😂🆘

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@Jalle Hmmm, merkelige greier.. Da kan nok ikke jeg hjelpe deg. Du må nok forhøre deg med Gigrig. 

 • Takker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har heller ikke g2, men es-8, men mener å ha lest noe om at pedaler i loop 1 ikke kan flyttes i signalkjeden, så den tuller til ting litt hvis man prøver å endre rekkefølge? Er ett par sånne underligheter på es-8`en også. 

 • Takker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei! Da er problemet løst. Her er svaret fra gigrig. 

 

I'm sorry to hear you are having issues with your G2's Loop 1, 
This can be caused by a loop movement not being completed, 

to re-solve this, simply select the FootSwitch in which loop 1 isn't engaging, then press and hold loop 9 for around 3 seconds.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Gmal
   Halla folkens, og god jul i stua?.
   Etter at jeg begynte å gigge har jeg oppdaget behovet for å slå på/av flere pedaler i slengen. Altså har behovet for en looper/switcher meldt seg. Har kikket en del på youtube, og den som passer mitt behov best virker å være Joyo PXL Pro. Disse blir visstnok også solgt av Thomann under Harley Benton navnet. Har sett på både CM Octa Switch og div fra Moen, men nevnte sak fra Joyo passer både i henhold til specs, størrelse (viktig), og lommebok.
   Eneste jeg er skeptisk til, er byggekvaliteten på dem. Derfor: Er det noen som har noen erfaringer og dele? Evt andre greier jeg bør se på? Trenger minst 8 loops, mulighet til å mute, og så smal som mulig. Lengde bør ikke noe særlig over  60 cm. Pris? tja... Så lite som mulig, men gidder ikke bruke penger på noe som varer i 3 mnd?.
   Edit: Ooops! Glemte vel å skrive at jeg er avhengig av å kunne ha noen pedaler foran amp og noen i fx-loop.
  • Av Naigewron
   Jeg trenger en ~50 cm TRS-kabel for en tap tempo switch, med så kompakte plugger som mulig (type EBS/Rockboard/MXR Pancake), men det ser ut til å være umulig å oppdrive her til lands. Noen som vet om en butikk som selger noe slikt for en overkommelig pris?
  • Av Affen
   Kjøpte denne Joyo looperen i fjor høst, allerede etter få mnd. begynte "store" og "edit" funksjonsknappene å tulle. Nå virker de ikke overhodet. Skrudde opp
   for å ta bilde, samt litt elektronikkrens. Finnes det noe jeg kan bytte disse i, gjerne litt mer stødige saker? Kanskje en miniswitch eller noe?


  • Av Griffin
   Hallais Ballais...
   Les gjerne hele innlegget først... spørsmålene ligger sist....
   Jeg sitter her med prosjektet mitt og funderer litt... og trenger noen å stange hode mot. Jeg har en Boss ES-5 switcher. Jeg har funnet ut at jeg kan ved Cnum funksjonen dra hele Mobius ut av sløyfa og kjøre pre/post oppsett slik at jeg kan velge selv om jeg kjører den før eller etter vræng... i tilfelle så ser plutselig oppsettet mitt slik ut:

   1. Xotic Wah
   2. Strymon Mobius Pre-drive
   Loop 1. Thorpy FX Fuzz
   Loop 2. Free the Tone MS-2V (for low gain gitar soloer)
   Loop 3. PettyDrive Chime Side (for rytme)
   Loop 4. PettyDrive Iron Side (For litt ekstra gain gitar soloer)
   Loop 5.
   3. Strymon Mobius Post-drive
   4. Fight Time Delay
   Det jeg åpenbart kan gjøre er å bruke en loop til en Compressor... hvilken spiller ingen rolle da en kan mikse og sjalte loop rekkefølge etter eget godtbefinnende med Boss ES5.
   Slik jeg har forstått så er det også en grei bruk å sette Compressor etter no low-gain greier, så kan kanskje settes i samme loop som og etter Free the Tone MS-2V. Da vil jeg kunne bruke den ledige loopen til annet gøy som f.eks. en oktaver... 
   Jeg har ingen fast plan eller formening om hvordan jeg vil bruke en Compressor... jeg synes det er litt kult til enkelte ting, men er noe upløyd mark for meg. 
   Jeg spiller hovedsaklig Blues, BluesRock og god gammel rock... så basisbehovene er små, så dette er for ett litt mer kreativt brett, men kommer til å holde meg til "sjangerne".
   Topic of discussion
   1. Noen andre tanker på hvordan jeg kan få til noe tøft med å passere en compressor her ett sted?
   2. Anbefalinger til compressor (lav pris og lite fotavtrykk gir plusspoeng)
   3. Evt. hva annet kunne en ledig loop bli brukt til?
  • Av per h
   Hei folkens, jeg har et spørsmål.
   Jeg for nye pedaler til brettet mitt med jamne mellomrom, nå er jeg i mål så langt, men trenger litt hjelp/info tror jeg. Jeg har en Ibanez TSA 30 amp, den har 2 kanaler, bla en TS kanal. På brettet har jeg, først dist og komp pedaler som går inn i front på amp (og tuner aller først selvfølgelig) Dvs, kompressor, Mooer green mile, TS9 Tubescreamer. Via effektsløyfa, så er det Providence Anadime chorus, Hotone Delay, og Hall of fame reverb fra TC Electronic, og en Ernie Ball Volume pedal.
   Jeg skal nå ha på en ny pedal, en Wampler, Brad Paisley Drive pedal. Jeg har brukt for en clean kanal, (med bittelitt boost i) en crunch kanal ( disse to har jeg på en måte i ampen. Brad pedalen går på mer drive, da den er clean/drive i lyden, den som kjenner til den. Tenker å kanskje bruke TS pedalen som en boost på Brad pedalen. Kompressor kjører jeg før dette, og etter tuner uansett. Men jeg trenger en solo typ på clean og crunch kanalene, evt bruke Mooer overdrive der kanskje....?? men ut i fra dette, er det noen som har noen lure tips. PS! jeg har strømforsyning til alle pedalene og dem sitter på et brett Fikk ikke  lagt inn bildet.
   Følgende Pedaler: TC Electronic Tuner, Mooer Overdrive, Ibanez Tubescreamer, Anadime Providence Chorus, Hotone Delay, TC Electronic Hall Of Fame Reverb. 
   tips meg gjerne, Per Hansen. 
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.