Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Høydeskruer til humbucker


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt et par pickuper på Ebay, og oppgraderer/nedgraderer pickupene på min lille Gio GAX30. Det fulgte med skruer til bare en pickup og bare 1 fjær. Fjærene fra mine gamle pickuper passer, men ikke høydejusteringsskruen.
Har allerede kjøpt DiMarzio-skruer på Gitarhuset som også var for slanke (lengde har ingenting å si, det fixer jeg)

Mine googlinger tilsier at det er M2 eller M2.2 eller noe sånt i Asia/EU, og at det er 3-48 UNC i USA (ca 2,5 mm), men jeg er ikke sikker.

Spørsmålet er: Hvor mange typer gjenger / tykkelse finnes det å velge mellom? Og hvor får jeg kjøpt skruer som passer?

pu.thumb.jpg.58e7a4769eb2532b46548b8330de8d98.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekk Ebay., søk etter "Dimarzio Screws" Jeg bestilte en drøss derfra, kostet aboslutt ingenting. Tror det var en pakke med 50 stykk til under 20 kr. Akkura til slike småting som er vanskelig å oppdrive, er Ebay genialt. 

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=dimarzio+screws&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=humbucker+screws&LH_TitleDesc=0

 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for Ebay-forslag :-) Søkte på tysk så kom det fler europeiske forslag - det var smart - slipper å vente i 2 mnd på varer fra Kina.

Jeg bytter bare pickuper fra InfinityR til Classic Elite, så det er nederst på Ibanez-stigen begge to. Classic Elite-PU'ene kom fra en amerikansk Ibanez, og har andre gjenger enn Infinity-PU'ene. DiMarzio-skruene som kom fra Gitarhuset i dag var samme dimm som Infinity.
Fant en forhandler fra UK på Ebay som solgte to alternativer (3mm Import og 2.5 mm USA.) Jeg bestilte et sett av hvert = 120,- kr
I tillegg skulle jeg ha noe småtterier fra Danmusikk, så jeg tok med 4 stk der også, USA-specs til 16,- kr samlet. (Har snart doblet summen jeg fikk PU'ene for) :-p

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.