Web Analytics
Jump to content

Høydeskruer til humbucker


BobbyBay
 Share

Recommended Posts

Jeg har kjøpt et par pickuper på Ebay, og oppgraderer/nedgraderer pickupene på min lille Gio GAX30. Det fulgte med skruer til bare en pickup og bare 1 fjær. Fjærene fra mine gamle pickuper passer, men ikke høydejusteringsskruen.
Har allerede kjøpt DiMarzio-skruer på Gitarhuset som også var for slanke (lengde har ingenting å si, det fixer jeg)

Mine googlinger tilsier at det er M2 eller M2.2 eller noe sånt i Asia/EU, og at det er 3-48 UNC i USA (ca 2,5 mm), men jeg er ikke sikker.

Spørsmålet er: Hvor mange typer gjenger / tykkelse finnes det å velge mellom? Og hvor får jeg kjøpt skruer som passer?

pu.thumb.jpg.58e7a4769eb2532b46548b8330de8d98.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sjekk Ebay., søk etter "Dimarzio Screws" Jeg bestilte en drøss derfra, kostet aboslutt ingenting. Tror det var en pakke med 50 stykk til under 20 kr. Akkura til slike småting som er vanskelig å oppdrive, er Ebay genialt. 

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=dimarzio+screws&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=humbucker+screws&LH_TitleDesc=0

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takk for Ebay-forslag :-) Søkte på tysk så kom det fler europeiske forslag - det var smart - slipper å vente i 2 mnd på varer fra Kina.

Jeg bytter bare pickuper fra InfinityR til Classic Elite, så det er nederst på Ibanez-stigen begge to. Classic Elite-PU'ene kom fra en amerikansk Ibanez, og har andre gjenger enn Infinity-PU'ene. DiMarzio-skruene som kom fra Gitarhuset i dag var samme dimm som Infinity.
Fant en forhandler fra UK på Ebay som solgte to alternativer (3mm Import og 2.5 mm USA.) Jeg bestilte et sett av hvert = 120,- kr
I tillegg skulle jeg ha noe småtterier fra Danmusikk, så jeg tok med 4 stk der også, USA-specs til 16,- kr samlet. (Har snart doblet summen jeg fikk PU'ene for) :-p

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.