Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ny serie fra Boss: 200-serien


Anbefalte innlegg

Nye pedaler som plasserer seg mellom de "vanlige" Boss-pedalene og 500-serien deres. Prislapp rett under to og en halv tusenlapp, altså godt under småboksene fra Strymon o.l., og generelt stort sett samme pris som standardpedaler fra typiske "Boutique"-merker.

Har aldri sett behovet for en såpass avansert EQ-pedal som EQ-200, og regner med at det skaper litt kontrovers at Boss slipper en digital drivepedal, men synes serien ser kul ut. Litt merkelig valg å kjøre MIDI via minijack da - ser for meg at det kan bli litt stress å finne kabler.

Info: https://www.boss.info/us/categories/stompboxes/200_series/

Priser: https://www.gear4music.no/en/Guitar_--_Bass_Effects/Boss.html

Image may contain: 1 person

No photo description available.

Image may contain: indoor

No photo description available.

Endret av Naigewron
 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser interessante ut! Ser ut som en ny generasjon av -20 serien, med MIDI inkludert. 4 presets bare. Et godt alternativ for de som ikke har behov for alle mulighetene som 500 serien gir. og til en mer spiselig pris..
Og Boss leverer MIDI kabler som passer sies det!

Endret av askret
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er vel mer enn 4 presets hvis du brukere MIDI? Fire tilgjengelig på boksen eller via aux-switch, samme som mange andre (f.eks. Source Audio Nemesis/Ventris)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser at de ikke har gitt ut noe om MIDI implementering på disse (sjekket DD-200 manualen), så det er bare beskrevet lagring av inntil 4 presets. Håper virkelig at MIDI gir flere!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 minutes ago, askret said:

Ser at de ikke har gitt ut noe om MIDI implementering på disse (sjekket DD-200 manualen), så det er bare beskrevet lagring av inntil 4 presets. Håper virkelig at MIDI gir flere!

Kan se ut til at du har rett, ut fra denne biten. Det er i så fall skuffende - Spesielt for drivepedalen, som kanskje er den som det er mest interessant å ha mange presets på for folk flest

image.png

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Heisann, Jeg kjøpte en gammel Ibanez SG på et loppemarked for noen år siden, og lurer nå på å selge den og eventuelt hvor mye det er mulig å få for den. Noen som vet? Jeg har skjønt det som at disse kun ble produsert i en kort periode ettersom de kopierte SG-designet, men vet ikke så mye mer om den, så om noen har mer info hadde det også vært supert! 
  • Skru neckpickupen langt nedi gitaren og skaff deg en fuzzpedal. Boom; insta-Kyuss.
  • Takker for svar @Troll! Har sjekka ut de to Laney ampene, og de er opp til vurdering👍👍 Ser det av og til dukker opp JCM900 til noe samme pris. Kan de være et alternativ mon tro? Skal sies at jeg allerede innehar en Orange TH30, men denne er nok mer en tight higain metal amp. Skal også legge til at fuzz pedaler liker den IKKE😛
  • Har ikke prøvd denne, men sjekk denne ut. 4 for topp og 2k for kabinett, Trondheim.  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=177395295
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.