Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Brede retro reimer


Anbefalte innlegg

Heisann!

Noen som har noe erfaring med kjøp av brede gitarreimer. Med typisk retro utseende? Digger typ overdrive straps, med alt av mønster og alt som kan customizes. 

Meeen, ved litt større og tyngre gitar syntes jeg standard 5 cm bredde kan bli litt lite. Skulle da gjerne hatt et par ekstra cm bredde, om det er lær, belte eller stoff som er innerst spiller egentlig ikke så mye rolle så lenge den er rimelig behagelig i bruk. 

 

Kom gjerne med forslag til andre steder som kan ha tilsvarende reimer som overdrive straps. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser at Sound1 har tilbud på reimer fra Perris. Ser ut til at mange har bredde på 9 cm (3,5 tommer). 
Det er veldig mye Elvis-motiv da, men der er alternativer også. Bør nesten kjøpe flere reimer for at det skal lønne seg mtp frakt, men det er jo ingen ulempe :)

https://www.sound1.com/search_result?keywords=perris

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar! 

Fryktelig billig mange av de også da! Kan jo nesten lønne seg å kjøpe et par og prøve seg litt selv med å legge andre motiver utapå. Slo vel ikke helt ann med verken Elvis eller nagler. 😂

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
  • En god strømforsyning er også viktig. Brettet mitt ble betydelig bedre mtp støy etter at jeg satte inn en PS med isolerte utganger og nok kapasitet. 
  • Da begynner prosjektet å nærme seg ferdig: Fin lyd. Koblet pickups´n slik at begge er inne i mid, og separat tonekontroll på begge.  God å spille på er den også.   Så får jeg samtidig komme med en liten feilkorrigering. Det øverste bildet i mitt innlegg der jeg nevnte hvilken gitar jeg skulle basere denne på er feil. Det er ikke bilde av hans 77, men 74´n i (trolig) 1987. I siste fase før den ble "pensjonert" ble brettet m/OBL-450´ne satt i den:
  • Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra  https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
  • Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.