Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

NBD - Warwick Thumb (og et lite spørsmål)


Anbefalte innlegg

Kjøpte ny bass i dag. Fullstendig impuls. Bassen var en innbyttebass hos en lokal musikkforhandler, og jeg klarte ikke motstå.  Det er min første 5-strenger. Noen bilder:

20190612_135041.thumb.jpg.069a06b58f23fdc43c717a11c40a891d.jpg

20190612_135223.thumb.jpg.d4ee76359ace6df1a76b5621dcfe5fca.jpg

20190612_135235.thumb.jpg.8624fb19b5f797258aa51309401540c5.jpg

Jeg tror det er en 98-modell Warwick Thumb. Brukt, men velholdt. Jeg likte umiddelbart godt å spille på den (noe jeg aldri har opplevd med 5-strengere i butikk tidligere).  

Så til spørsmålet (håper noen har giddet å lese så langt): Er det mulig å gjette seg til hva slags strengesett som sitter på?

De er veldig gode å spille på (bra tension også på de dypeste strengene), og har ikke skarpt "klirr" slik en del rounds har (noe som selvsagt også kommer av at de er langt fra nye). Jeg kunne tenke meg å skifte til et nytt sett av samme strenger. Forhandler mente det kanskje kunne være Elixir med coating, men var langt fra sikker.

 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

DR kanskje? Jeg syns de låter litt "mørkere" enn mange andre strenger. 

Vanvittig bra basser det der, jeg kjøpte en '87 Streamer stage 2 for 7-8 år siden, for nesten ingen ting. Det var ikke hipt med Warwick da så prisene var i kjelleren. Hvis du sender mail til Warwick med serienummeret får du alt av info om årstall og tresorter og greier :)

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Som du selv nevner - åpne hodetelefoner (headset har mic 😉 ) lekker lydt til omgivelsene og omgivelsesstøy høres godt. Samtidig har åpne modeller noen pre mht lyd. Det er vesentlig karakteristikkforskjeller mellom både ulike fabrikat og ulike modeller. F.eks er det ikke slik at verken Beyer, Sennheiser, Grado, Denon osv har noen direkte "house-sound".  Du bør derfor komme med noen preferanser i forhold til ønsket karakteristikk - og da primært i forhold til musikklyttingen. Ellers er det vanskelig å kunne komme med anbefalinger. Komfort er også et parameter å ta hensyn til. Det gjelder både vekt, størrelse, putemateriale, passform osv.    Mulig følgende blir litt "overkill" å ta hensyn til i forhold til ditt behov, men nevner det allikevel🙂: Samtidig så bør en hodetelefon elektrisk matche mot forsterkeren/avspilleren for å kunne yte sitt optimale. Lav ohm og de fungerer fint mot f.eks bærbart utstyr, som er bra på å levere strøm. Høy ohm, som f.eks Sennheiser HD650 med sine 300 ohm trenger en forsterker som kan levere høy spenning for å yte maks.  Mange synes (som nevnt i tråden) at DT770 pro er ok, andre kan ikke fordra de - spes til musikklytting. Det samme gjelder de gamle Sennheiser HD650 (i sen utgave > 2007). Fortsatt rater mange at den er en av de beste under 10-15K noensinne produsert. Andre mener de er alt for mørke samtidig med at de er for pent avrundet i toppen. Så kan man lure på om det kan være andre årsaker enn kun egne preferanser som så vidt ulike tilbakemeldinger. Noe er definitivt også relatert til hodetelefonens impedans og dårlig forsterkermatch. Beyer leverer flere av sine modeller derfor med ulik impedans (eks. DT770 pro i 4 versjoner fra 16 - 250 ohm), alt avhengig av bruksområde. På en og samme forsterker vil de låte ulikt.  
  • Skal sjekke ut disse også, takk!
  • Jeg bruker AKG K271 og er veldig fornøyd, hvertfall til gitarspilling. Har hatt disse et par år, veldig robuste og "rimelige" klokker.  https://evenstadmusikk.no/akg/1014284/akg-k-271-mkii-hodetelefon-lukket-design-55-ohm
  • Har brukt Sennheiser HD598 i mange år nå. Åpne klokker, jeg bruker dem til alt fra gitar og bass til spilling og generell databruk. Veldig fornøyd. Tror HD598 er utgått og erstattet av HD599 nå.
  • Takk for tipset, skal ta en titt på dem
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.