Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ibanez VBT700 Verdivurdering


Anbefalte innlegg

Hei, kjøpte denne gitaren brukt tilbake i 2010, da jeg nå skal flytte og jeg ikke har spilt gitar på mange år trenger den et nytt hjem.

Da den trenger litt service og jeg ikke helt er sikker på hvilke mikrofoner som står i, så trenger jeg litt råd om hva denne gitaren i det heletatt er verdt.

Har orginal hardcase og det er noen få skrammer etter forrige eier som brukte den i noen live sammenhenger.

Spørsmålet blir da, skal jeg legge den ut på salg slik den står, eller burde den bli levert inn til service før eventuel salg.

 

Tror det skal være noen greier med noen søksmål og at produksjonen av gitaren plutselig måtte stoppe. Sett meg på plass, men tror den muligens kan ha noe samleverdi for rett kjøper. 

 

Takker for alle svar :)

 

Bilder:

https://ibb.co/9sBRQmQ
https://ibb.co/SX1gLvr
https://ibb.co/kJxZDFc
https://ibb.co/TvQ3xft
https://ibb.co/XjhfMkN

Lenke til innlegg
Del på andre sider

https://ibanez.fandom.com/wiki/VBT700

Ifølge bibelen over her er det en vanlig indonesisk Ibanez. Disse er så uvanlige at det er litt vanskelig å prissette, men RG-er og S-er i samme sjikte bruker vel å gå for alt fra 1000-4000,- .Denne har Dimarzio-pickups, noe som øker verdien litt. Derfor ville jeg ha tippet 3000-4000,-, avhengig av at man finner en kjøper som leter etter en slik modell. :) 

 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skull er spot on her .

 Middels kvalitet Indonesia Ibanez . De beste Ibanez er Japan laget . Korea Ibanez er regnet som litt bedre enn Indonesia . 3-4 tusen i fin stand . Hvis din trenger oppsett og litt oppshining en tusenlapp mindre . Det vil sjelden lønne seg å levere en gitar vekk for oppsett etc. . De pengene får du sjelden igjen . Rens den og ta mange fine bilder . Du kan være heldig og finne en som vil ha presist denne modellen i hvit , men sjansen for det her i Norge er liten . Men du trenger kun en kjøper og da .

Priser på Ibanez i Norge er veldig lavt . Det dukker opp dyre Japan Ibanez nede i 2-3 tusen relativt ofte .

Legg den ut først med prisen du vil ha , så får du sette ned prisen mot smertegrensen etter 1-2 uker .

Endret av Sugardaddy65
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
40 minutter siden, Skullkrusher skrev:

Brukernavn er nettopp bare det. Sannheten er at jeg ikke knuser mange skaller, men er barneskolelærer i stedet.

Få testosteron ( Testogel)  av legen så skal du se at du blir vesentlig hissigere .

I fjor på denne tiden skremte jeg vettet av alle på en russefest en nabojente hadde (mora var ikke hjemme) ...det kom ikke et pip ut av noen på festen når jeg "dukket opp" etter timevis med skriking og hyling ute i 2-3 tiden på natten . Og jeg er ikke en diger strongman heller - er  167cm høy og kun 90kg .

 • Hehe 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Morsomme bilder i hodet! Ble litt off topic her nå, men håper og tror at OP fikk svar på det han/hun lurte på. :) Anbefaler forresten Imgur til bildeopplasting. Da kan man enten linke til ett album med flere bilder, eller ganske enkelt kopiere inn BBCode i posten, så vises det når du poster.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Audun
   Var på besøk hos opphavet og fant igjen noen gamle musikkutstyr-kataloger fra min ungdom.  Interessant å se både utvalg og priser! Her er et lite utsnitt fra 89/90 katalogene til Gulmoen & Engh og Norsk Musikk:


    
  • Av tjukknyggis
   Lufter denne skjønnheten her for salg; Ibanez Custom AS103-AMB. Strøken gitar !
   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=179772882
    

  • Av DirkDiggler
   (Hei, helt fersk. Spilt andre instrumenter og kan noter og alt det der... Men gitar har jeg aldri helt finni ut av... MEN NÅÅÅÅ!!)
    
   Har egentlig ikke et fast budsjett å holde meg til , selv om madammen ikke er helt enig. Har googlet og "youtubet" ved alle mulige ledige stunder og tror jeg ender opp med en Ibanez s521 + en VOX amp til ca 2000(VT 20 ett eller annet). Har "aldri" spilt gitar før, men vil ha noe som duger når jeg nå er såpass bestemt på å endelig komme igang. Prøvde meg så vidt på en akustisk for maaange år siden men den ble for stor og ukomfortabel å lære å spille på + jeg hadde aldri ro i ræva til å sette meg ned å øve. Nå derimot er det tre kids inne i bildet og jeg har ikke annet enn ro igjen når de har blitt "sendt i seng". Når feriepengene tikker inn, bestiller jeg. Nå skjer det! Og jeg gleder meg som en unge.. 
    
   MEN; Vurderer også en gitar med "whammy-bar" eller hva det heter. Vil det lønne seg å starte med en gitar som har en, eller ikke? Går jo ann å investere i en ekstra gitar som faktisk har det om jeg kjenner at jeg nærmer meg Gilmour-nivå etterhvert? Eller? Finnes det noen glupe individer med gode tips? Burde jeg ikke starte med en Ibanez S-521? 
    
   Vurderte lenge PRS SE Standard, men den koster noen tusen mer og finner ingen blå på noen nettbutikker... 
    
   Samme gjelder Ibanez RG350... Ville ha en i lilla, men den finnes ikke å få tak i(ny  ).
   Ja, også en ting til. Bør man kjøpe nye strenger med en gang, eller funker de som følger med på en ny gitar i 5000,- + klassen?
   Innspill mottas med overlegen takknemlighet.
  • Av Jostein Olsen
   Selger en Ibanez 2375 fra tidlig 70-tall. Pre-lawsuit Les Paul Recording kopi. I god stand, med noen få bruksmerker. Tar gjerne imot kommentarer eller fakta om denne også. Flere bilder kan sendes på forespørsel. 
   pris rundt 8000,- gi bud. 

  • Av Bautabobb
   Heisan. Jeg har denne Ibanezen (2014) som trenger en ny eier. Dette er virkelig ikke en fantastisk gitar, men den er ikke totalt katastrofe heller. Den blir stående å ta opp plass og jeg trenger penger til svindyrt Gitarutstyr. (alle monner drar..)

   Planen var en gang i tiden å bytte pickups og gjøre mods på den. (lære og ikke være redd for å ødelegge)
   Men tiden gikk og den har ikke fikset seg selv (merkelig nok)

   Forventer ikke at noen her inne kjøper denne for at den låter så bra. Stock pickups på denne er ikke allverden. Synes den låter litt hult. Men! Den kan være ett godt tilskudd til noen som akkurat har begynt å spille eller har tenkt å begynne. Det er den vante Ibanez halsprofilen og den har Floyd.  

   Selges med hardcase. og har tenkt rundt 2000 kr for den.

   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155618977
 • Siste aktive tråder

  • Ny rigg-dag, eller gitaren er et par uker gammel nå, men ampen er ganske ny.  Kjøpte de siden jeg hadde anledning til å bli med i et band, så trengte en gitar som tåler greit å bli slengt litt rundt i en gig bag. Sjangeren til bandet er litt proggete hard rock, så start'n trengte hb i bridge. Kjøpte et stemjern og nytt plekter-brett og gikk løs på kroppen. Var ikke like lett som på youtube, treverket var knallhardt, men det gikk til slutt. Verden har nok sett et penere resultat, men det funker, og ingen skal se under plekter-brettet uansett.  Hb'n er en Saymour D JB med Gibson-spaceing, men ser ut til å funke knall like vel. Loddet om elektronikken og, slik at jeg fikk volum til sc øverst, volum hb i midten og tone hb nederst. Byttet for så vidt ut da det som ble volum-poten til hb med en pot jeg målte til ca 400k som jeg hadde tatt ut av en les Paul jr for mange år siden. Overraskende nok fungerer alt av elektronikk også fremdeles.  Engl'n (gigmaster 15) har jeg ikke fått testet noe særlig enda, men førsteinntrykket av de få minuttene jeg har brukt den er bra. Veldig fleksibel amp med mulighet for å veksle mellom 15, 7, 1 watt og kun direct out. 
  • Du skulle vel kunne finne en Wampler til den pris? De passer på beskrivelsen, er klokkereine uten signaltap. Jeg har en Ethereal, som også har reverb og det er en keeper!
  • Javel. Det blir spennende å høre om hvordan det funker...
  • Boss slår vel aldri feil, mener du vel. Ikke det merket som gir mest kred, men de låter stort sett som forventet, er meget solid bygget og koster ikke skjorta. 😃
  • Det var planen, men så fikk jeg tak i metropoulus kitet lokalt
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.