Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ibanez VBT700 Verdivurdering


Anbefalte innlegg

Hei, kjøpte denne gitaren brukt tilbake i 2010, da jeg nå skal flytte og jeg ikke har spilt gitar på mange år trenger den et nytt hjem.

Da den trenger litt service og jeg ikke helt er sikker på hvilke mikrofoner som står i, så trenger jeg litt råd om hva denne gitaren i det heletatt er verdt.

Har orginal hardcase og det er noen få skrammer etter forrige eier som brukte den i noen live sammenhenger.

Spørsmålet blir da, skal jeg legge den ut på salg slik den står, eller burde den bli levert inn til service før eventuel salg.

 

Tror det skal være noen greier med noen søksmål og at produksjonen av gitaren plutselig måtte stoppe. Sett meg på plass, men tror den muligens kan ha noe samleverdi for rett kjøper. 

 

Takker for alle svar :)

 

Bilder:

https://ibb.co/9sBRQmQ
https://ibb.co/SX1gLvr
https://ibb.co/kJxZDFc
https://ibb.co/TvQ3xft
https://ibb.co/XjhfMkN

Lenke til innlegg
Del på andre sider

https://ibanez.fandom.com/wiki/VBT700

Ifølge bibelen over her er det en vanlig indonesisk Ibanez. Disse er så uvanlige at det er litt vanskelig å prissette, men RG-er og S-er i samme sjikte bruker vel å gå for alt fra 1000-4000,- .Denne har Dimarzio-pickups, noe som øker verdien litt. Derfor ville jeg ha tippet 3000-4000,-, avhengig av at man finner en kjøper som leter etter en slik modell. :) 

 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skull er spot on her .

 Middels kvalitet Indonesia Ibanez . De beste Ibanez er Japan laget . Korea Ibanez er regnet som litt bedre enn Indonesia . 3-4 tusen i fin stand . Hvis din trenger oppsett og litt oppshining en tusenlapp mindre . Det vil sjelden lønne seg å levere en gitar vekk for oppsett etc. . De pengene får du sjelden igjen . Rens den og ta mange fine bilder . Du kan være heldig og finne en som vil ha presist denne modellen i hvit , men sjansen for det her i Norge er liten . Men du trenger kun en kjøper og da .

Priser på Ibanez i Norge er veldig lavt . Det dukker opp dyre Japan Ibanez nede i 2-3 tusen relativt ofte .

Legg den ut først med prisen du vil ha , så får du sette ned prisen mot smertegrensen etter 1-2 uker .

Endret av Sugardaddy65
 • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
40 minutter siden, Skullkrusher skrev:

Brukernavn er nettopp bare det. Sannheten er at jeg ikke knuser mange skaller, men er barneskolelærer i stedet.

Få testosteron ( Testogel)  av legen så skal du se at du blir vesentlig hissigere .

I fjor på denne tiden skremte jeg vettet av alle på en russefest en nabojente hadde (mora var ikke hjemme) ...det kom ikke et pip ut av noen på festen når jeg "dukket opp" etter timevis med skriking og hyling ute i 2-3 tiden på natten . Og jeg er ikke en diger strongman heller - er  167cm høy og kun 90kg .

 • Hehe 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Morsomme bilder i hodet! Ble litt off topic her nå, men håper og tror at OP fikk svar på det han/hun lurte på. :) Anbefaler forresten Imgur til bildeopplasting. Da kan man enten linke til ett album med flere bilder, eller ganske enkelt kopiere inn BBCode i posten, så vises det når du poster.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av blaamann
   Denne såg jeg ikke komme.... 🙂

    
   https://www.ibanez.com/usa/products/detail/flatv1_00_01.html
    
    
  • Av Audun
   Var på besøk hos opphavet og fant igjen noen gamle musikkutstyr-kataloger fra min ungdom.  Interessant å se både utvalg og priser! Her er et lite utsnitt fra 89/90 katalogene til Gulmoen & Engh og Norsk Musikk:


    
  • Av tjukknyggis
   Lufter denne skjønnheten her for salg; Ibanez Custom AS103-AMB. Strøken gitar !
   https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=179772882
    

  • Av DirkDiggler
   (Hei, helt fersk. Spilt andre instrumenter og kan noter og alt det der... Men gitar har jeg aldri helt finni ut av... MEN NÅÅÅÅ!!)
    
   Har egentlig ikke et fast budsjett å holde meg til , selv om madammen ikke er helt enig. Har googlet og "youtubet" ved alle mulige ledige stunder og tror jeg ender opp med en Ibanez s521 + en VOX amp til ca 2000(VT 20 ett eller annet). Har "aldri" spilt gitar før, men vil ha noe som duger når jeg nå er såpass bestemt på å endelig komme igang. Prøvde meg så vidt på en akustisk for maaange år siden men den ble for stor og ukomfortabel å lære å spille på + jeg hadde aldri ro i ræva til å sette meg ned å øve. Nå derimot er det tre kids inne i bildet og jeg har ikke annet enn ro igjen når de har blitt "sendt i seng". Når feriepengene tikker inn, bestiller jeg. Nå skjer det! Og jeg gleder meg som en unge.. 
    
   MEN; Vurderer også en gitar med "whammy-bar" eller hva det heter. Vil det lønne seg å starte med en gitar som har en, eller ikke? Går jo ann å investere i en ekstra gitar som faktisk har det om jeg kjenner at jeg nærmer meg Gilmour-nivå etterhvert? Eller? Finnes det noen glupe individer med gode tips? Burde jeg ikke starte med en Ibanez S-521? 
    
   Vurderte lenge PRS SE Standard, men den koster noen tusen mer og finner ingen blå på noen nettbutikker... 
    
   Samme gjelder Ibanez RG350... Ville ha en i lilla, men den finnes ikke å få tak i(ny  ).
   Ja, også en ting til. Bør man kjøpe nye strenger med en gang, eller funker de som følger med på en ny gitar i 5000,- + klassen?
   Innspill mottas med overlegen takknemlighet.
  • Av Jostein Olsen
   Selger en Ibanez 2375 fra tidlig 70-tall. Pre-lawsuit Les Paul Recording kopi. I god stand, med noen få bruksmerker. Tar gjerne imot kommentarer eller fakta om denne også. Flere bilder kan sendes på forespørsel. 
   pris rundt 8000,- gi bud. 

 • Siste aktive tråder

  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
  • Det ligger nok mye der ja, og ser man på Fender, har tilsvarende skjedd der.
  • Påstand: ekstemt lav dollarkurs i den perioden gav oss kunstig lave priser på Gibson. 
  • Tja... De har jo gått opp og ned selvsagt. Men se 2012/13 priser brukt. Kjøpte R7 brukt til 13000, med kvittering på 18000 ny. Og R8 lå fra 18-22 brukt(ikke nødvendigvis de «fryktede» 2012 modellene)  Men brukt CS, CC har jo blitt spinnvilt.  Noe sier meg de vil fortsette å stige mtp priser på nye CS og kommende ML
  • At prisene har skutt i været, er vel bare delvis sant? Les Paul Standard kostet vel over 30k for et par år siden? Nå får du '50s og '60s Standard for rundt 25k. Men ja, dyrt er det jo uansett. CS Reissues har steget betydelig, og jeg kan se for meg at Murphy-lab gitarer ikke akkurat kommer med kampanjepriser. 😅
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.