Web Analytics
Jump to content

Audioslave


complex

Recommended Posts

jeg har sett noen liveklipp fra de live på pcn og det var ikke helt bra!

Sangeren sangt noe helvette surt!

Gitaren var MEGET sur også.. han bruker vel å stemme ned E strengen til H så den pitcher litt når man drar litt!

Når de spilte I Am The Highway spilte sangeren acoustic gitar så spilte han helt feil!! Hehe, drit morsomt! Han spilte D i stedet for F eller noe sånt!

Han fortsatte bare, vanskelig å beskrive!

Link to comment
Share on other sites

De kan ha dårlige dager de også! :P

Men audioslave er det råeste jeg har hørt live. Chris Cornell har jevli bra stemme :mrgreen: å Tom Morello er syk på gitaren. Bassisten og trommisen groover!!

Link to comment
Share on other sites

Aldri sett de live, men noe bra band er det ikke. Debutplata var grei nok (den gangen) til at jeg kjøpte den, men Out of Exile er en haug med dritt etter min mening.

Audioslave er, som noen har sagt før meg (husker ikke hvem), 40årskrise-musikk.

Link to comment
Share on other sites

Aldri sett de live' date=' men noe bra band er det ikke. Debutplata var grei nok (den gangen) til at jeg kjøpte den, men Out of Exile er en haug med dritt etter min mening.

Audioslave er, som noen har sagt før meg (husker ikke hvem), 40årskrise-musikk.[/quote']

Tja...

Har ikke hørt gjennom Out of Exile ordentlig, men jeg synes Audioslave er en veldig bra rockeskive.

Link to comment
Share on other sites

Audioslave er' date=' som noen har sagt før meg (husker ikke hvem), 40årskrise-musikk.[/quote']

.. 40 års krise musikk! dn har eg ikkje hkørt før :? Tror faen d e d dommaste eg har hørt. .hehe

Link to comment
Share on other sites

Hva er interessant med mildt sagt godt gjenbrukte riff og glattpolerte gitarsoloer? Tror nok Chris Cornell har tatt seg en sterk en for mye siden glansdagene i Soundgarden, da han til tider synger surere enn musa til morra til complex.

Kan inrømme at det finnes et og annet lysglimt på Audioslave-plata. Cochise synes jeg er en bra låt. Likevel suger Out of Exile eselballer av verste sort.

Link to comment
Share on other sites

Gjenbrukte riff? Hvem har brukt disse riffa? Noen riff ligner på noen på gamle plata men de er fortsatt geniale! Soloene er drit digge, han har en artig måte å bruke effekter på!

Han synger surt ja men det er for at han ikke gidder å prøve å komme opp live!

Link to comment
Share on other sites

Gjenbrukte riff? Hvem har brukt disse riffa? Noen riff ligner på noen på gamle plata men de er fortsatt geniale! Soloene er drit digge' date=' han har en artig måte å bruke effekter på![/quote']

Gjenbrukte RATM-riff, sånn ca. i hvert fall. Ingen tvil om det. Det lukter litt for mye RATM av Audioslave, spør du meg. Soloene er akkurat like utslitte, jada, kule effekter, men jeg har hørt det en million ganger før på RATM-plater.

Han synger surt ja men det er for at han ikke gidder å prøve å komme opp live!

Det er faen meg det dummeste jeg har hørt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.