Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ikm Irig pro i/o eller alternativer?


Anbefalte innlegg

Heisann.
Jeg reiser utenlands etter sommeren,så kunne tenke meg et portabel audiointerface der jeg kan koble gitar til iPad.Er det noen som har erfaringer med Irig pro i/o? Det ser ut til å ha alt jeg trenger og litt til og man får med 500usd i software/Apps med i prisen.https://www.ikmultimedia.com/products/irigproio/index.php?p=info
Det koster 1400+500kr for psu/strøm (som også lader iPaden.)Selv om det ser ut til å være en bra deal så lurer jeg på om det er billigere eller bedre alternativer? bare for å vær sikker. Tenkte litt på Audient id4 også,men det er ikke like portable og funker ikke like bra uten usb hub med strøm for å koble til iPad.Mens Irig pro i/o kan brukes med batteri,ta strøm fra ipaden eller bruke den mega dyre psu’en som lader begge(iPaden og irig’en)
 
 
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du ikke trenger ipad, så er jo Line6 POD HD desktop et alternativ til bærbar interferace. Koster en tusing på finn. 

Ellers syns jeg Bias FX låter bra til billig penge. Har ikke prøvd ipad versjon, men det finnes. Du må da antageligvis ha et lydkort som er portabelt og kan kobles mot ipad. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte denne på finn for noen uker siden. Fungerer helt topp med eldre ipad air for min del, men har bare fått testet den én gang. Plug and play. Jeg har ikke strømadapter.

 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Sikla på en slik, lå en lokalt ute på Finn. Men så røk jeg på nye pickups på en annen gitar i stedet.  
  • pacifica 611 er en nydelig gitar, med det perfekte pickupsetupet. humbucker i bro, og p90 i hals. nydelig gitar. spesielt den med fast bro. henger en sg2000 til salgs her i bergen (på hagstrøm/4sound). har vært svært nær å slå til på den flere ganger. nydelig gitar. brukte ikke santana en slik i flere år, før han gikk over til prs? sg 3000 er drømmegitaren min, om jeg noensinne kommer over den til en overkommelig pris. men de er ikke akkurat vanlige. sjekk denne perfekte gitaren: https://www.youtube.com/watch?v=_Elmh5Y_ndg   har likt alle revstar-gitarene jeg har prøvd. synes de har god balanse (vektmessig) også. personlig foretrekker jeg modellene til yamaha over det meste gibson har kommet med. min erfaring er også at yamaha har suverent kundeservice. aldri noe tull. vet veldig lite om trommer, men når det gjelder tangenter, er yamaha nydelige ting (også her når man kommer over entry level - nivået). testet et yamaha cp4 stage piano her om dagen. nydelige, nydelige ting.
  • Ja, du får bla.a. en Duesenberg Berlin... 🤪
  • 40 laken... får mye amp for det. 
  • Har ikke prøvd den selv, men det er vel nærmest opplest og vedtatt at Boss Katana er ledende blant denne typen forsterkere.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.