Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ikm Irig pro i/o eller alternativer?


Anbefalte innlegg

Heisann.
Jeg reiser utenlands etter sommeren,så kunne tenke meg et portabel audiointerface der jeg kan koble gitar til iPad.Er det noen som har erfaringer med Irig pro i/o? Det ser ut til å ha alt jeg trenger og litt til og man får med 500usd i software/Apps med i prisen.https://www.ikmultimedia.com/products/irigproio/index.php?p=info
Det koster 1400+500kr for psu/strøm (som også lader iPaden.)Selv om det ser ut til å være en bra deal så lurer jeg på om det er billigere eller bedre alternativer? bare for å vær sikker. Tenkte litt på Audient id4 også,men det er ikke like portable og funker ikke like bra uten usb hub med strøm for å koble til iPad.Mens Irig pro i/o kan brukes med batteri,ta strøm fra ipaden eller bruke den mega dyre psu’en som lader begge(iPaden og irig’en)
 
 
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du ikke trenger ipad, så er jo Line6 POD HD desktop et alternativ til bærbar interferace. Koster en tusing på finn. 

Ellers syns jeg Bias FX låter bra til billig penge. Har ikke prøvd ipad versjon, men det finnes. Du må da antageligvis ha et lydkort som er portabelt og kan kobles mot ipad. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte denne på finn for noen uker siden. Fungerer helt topp med eldre ipad air for min del, men har bare fått testet den én gang. Plug and play. Jeg har ikke strømadapter.

 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.