Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ikm Irig pro i/o eller alternativer?


Anbefalte innlegg

Heisann.
Jeg reiser utenlands etter sommeren,så kunne tenke meg et portabel audiointerface der jeg kan koble gitar til iPad.Er det noen som har erfaringer med Irig pro i/o? Det ser ut til å ha alt jeg trenger og litt til og man får med 500usd i software/Apps med i prisen.https://www.ikmultimedia.com/products/irigproio/index.php?p=info
Det koster 1400+500kr for psu/strøm (som også lader iPaden.)Selv om det ser ut til å være en bra deal så lurer jeg på om det er billigere eller bedre alternativer? bare for å vær sikker. Tenkte litt på Audient id4 også,men det er ikke like portable og funker ikke like bra uten usb hub med strøm for å koble til iPad.Mens Irig pro i/o kan brukes med batteri,ta strøm fra ipaden eller bruke den mega dyre psu’en som lader begge(iPaden og irig’en)
 
 
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du ikke trenger ipad, så er jo Line6 POD HD desktop et alternativ til bærbar interferace. Koster en tusing på finn. 

Ellers syns jeg Bias FX låter bra til billig penge. Har ikke prøvd ipad versjon, men det finnes. Du må da antageligvis ha et lydkort som er portabelt og kan kobles mot ipad. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte denne på finn for noen uker siden. Fungerer helt topp med eldre ipad air for min del, men har bare fått testet den én gang. Plug and play. Jeg har ikke strømadapter.

 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.