Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Jeg har de idiotisk dyre filene til Stew-Mac, og de funker som en kule. Jeg mener at Gitarist.no selger oversadelfiler fra Hosco, som skal være bra greier. Evt sjekke om de finnes på ebay? 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
33 minutter siden, andreasf skrev:

Jeg har de idiotisk dyre filene til Stew-Mac, og de funker som en kule. Jeg mener at Gitarist.no selger oversadelfiler fra Hosco, som skal være bra greier. Evt sjekke om de finnes på ebay? 

Ja, har sett på både Hosco og Hirsoshima Files  (Uo-Chikyu), men de koster jo de også. 

 

8 minutter siden, K-nizm skrev:

Kanskje noe her kan være interessant  ?https://www.philadelphialuthiertools.com/files-and-rasps/ litt billigere enn stewmac men koster jo en del allikevel.Har kjøpt et digitalt skyvelære derfra som jeg kan andbefale,ikke noe billig plastikk til blodpris som fra stewmac.

Har handlet fra philadelphia... før, seriøs butikk.

 

Jeg kan i alle fall konkludere med at kiloprisen på slike filer er rimelig heftig 🙂

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det fungerer også med en liten hobbysag til de brede sporene og løvsag til de tynne. Bruk tynnere blad enn strengen, god tid og sag med litt varierende vinkel slik at man får en avrunding av bunnen i sporet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 4 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
  • Det ligger nok mye der ja, og ser man på Fender, har tilsvarende skjedd der.
  • Påstand: ekstemt lav dollarkurs i den perioden gav oss kunstig lave priser på Gibson. 
  • Tja... De har jo gått opp og ned selvsagt. Men se 2012/13 priser brukt. Kjøpte R7 brukt til 13000, med kvittering på 18000 ny. Og R8 lå fra 18-22 brukt(ikke nødvendigvis de «fryktede» 2012 modellene)  Men brukt CS, CC har jo blitt spinnvilt.  Noe sier meg de vil fortsette å stige mtp priser på nye CS og kommende ML
  • At prisene har skutt i været, er vel bare delvis sant? Les Paul Standard kostet vel over 30k for et par år siden? Nå får du '50s og '60s Standard for rundt 25k. Men ja, dyrt er det jo uansett. CS Reissues har steget betydelig, og jeg kan se for meg at Murphy-lab gitarer ikke akkurat kommer med kampanjepriser. 😅
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.