Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Fractal Axe-FX II XL+ / AX8


Anbefalte innlegg

Sup...

Todelt spørsmål... det ligger i dag Fractal AxeFX 2XL+ og en AX8 ute på Finn. Begge til 14k og begge er åpen for bytte med Helix...

1. Er 14000 en grei bruktpris for disse enhetene?

2. Lydmessig så er det nok lite som skiller Helix, AxeFX, AX8 m.m... det er nok mer hvor god individet er til å skru lyd på de forskjellige... så om en ser bort ifra hvor realistiske en kan få de enkelte amp og effekt modeller... er det noen grunn til å gå fra Helix til AxeFX/AX8?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg solgte akurat Axe FX II XL + MFC-101 brettet med et 2U rack for 12K.

 

Jeg mener Axe II er bedre enn Helix (Jeg har Helix og)

Med Axe III og Helix er forskjellen stor.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sååå... 14k er noe optimistisk da skjønner jeg. Har jo ligget en stund også...

AX8 ligger på €1399 inc. VAT og €30 i frakt, så slik jeg skjønner det så vil AX8 ligge på i underkant av 14500,- ny... så dersom det ikke er noe jeg misser der så er også den grovt overpriset med sine 14000,- brukt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Truckstop Chuckie skrev:

Tror det er venteliste på AX8, men at G66 har felles venteliste for AX8 og FM3. Du vil antakelig beholde plassen din i køen om du blir tilbudt en AX8, men takker nei i påvente av FM3. 

Hivde meg på FM3 venteliste sånn for sikkerhets skyld... men etter ett par titt på YouTube så er jeg litt usikker igjen altså. Når Marco Fanton testa den så kunne det virke som det var noe mer diger enn det jeg hadde sett for meg og da utgår mest sannsynlig slik jeg tenkte evt. bruke den...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Ja bra noen så nytten i den 😅  Gjorde denne testen på nytt her om dagen. Med både trommer, gitar amper, perk og ACC. For å si det sånn, så har jeg solgt alle SM57 bortsett fra en. Og den tar jeg vare på hvis det er noen som absolutt MÅ ha den. Blir aldri å bruke den selv lenger.  Men flere Beta56 derimot. Klipe mikker så slipper stativ, og låter virkelig konge! Og kan i tillegg bruker på stativ til git amp osv. 
  • Nå har jo ikke trådstarter spesifisert, men når han sier nøytralt går mine tanker i retning av: farger ikke lyden. Da er det ingenting som slår en streit digital delay. Jeg ville sett på en DD-3. 
  • Det blir vanskelig å finne noe så nøytralt for så lite penger, men en T-rex Replica er ganske nøytral og ikke sterilt. Koster brukt ca 1000 kr. Boss DD20 er en veldig interessant delay pedal men koster også ca 1000 kr brukt. MXR Carbon Copy er analog men litt mørkere av nøytralt. Hmmm,....kanskje Mad Professor Blue Delay? Den, i hvert fall, er ikke "veldig varm" av seg selv.🙂
  • Gikk en sånn på Finn i går for 500,-. Det er billig. Og jeg liker godt utseendet på den, men tape delay og preamp, vet ikke om det er helt det jeg er ute etter? Vil ha noe som ikke farger lyden på noen som helst måte.
  • Jeg tror at en billig Foxgear Echosex Baby Delay kan passer bra i beskrivelsen din, men er ikke så sikkert for DD-3. Boss DD-3 er ikke så nøytral pedal, og jeg liker den kun når alt er på "klokka 12".      
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.