Web Analytics
Jump to content

GitarNorge på Discord


CaptainSexy
 Share

Recommended Posts

47 minutes ago, Virus said:

Hva er Discord? En slags Messenger?

Chatterom, egentlig for spillere (gaming). Jeg rundet Donkey Kong, i Game and Watch format, ganske tidlig, sånn rundt 1983.. så burde kvalifisere. Selv om jeg la opp spillinteresse omtrent når Amiga 3000 ble lansert (1990).

 

Edit: ser nå at Donkey Kong med to skjermer (orange plast) kom i 82.. den ble rundet ganske raskt. Året etter kom Donkey Kong Jr og DK2.

Siden har det egentlig ikke skjedd så mye på spillfronten vil jeg mene.

🙂

Edited by skela
 • Like 1
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutter siden, skela skrev:

Chatterom, egentlig for spillere (gaming). Jeg rundet Donkey Kong, i Game and Watch format, ganske tidlig, sånn rundt 1983/4.. så burde kvalifisere. Selv om jeg la opp spillinteresse omtrent når Amiga 3000 ble lansert (1990). 🙂

Jeg har Donkey Kong jr på Game and Watch. Mitt favorittspill er Monkey Island 2. Mistet interessen etter det. Er ikke akkurat en gamer😃

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Virus said:

Jeg har Donkey Kong jr på Game and Watch. Mitt favorittspill er Monkey Island 2. Mistet interessen etter det. Er ikke akkurat en gamer😃

Gam and Watch var morsomt. Popey, pannekaker med Mikke og Donald, Green House og hva de nå het. Deretter spilte man litt Commodre 64 og Amiga. Og før det igjen var det Atari som gjaldt. 

At noen fortsatte med dataspill etter fylte seksten år var for meg et mysterium. Men man trener jo konsentrasjonen om ikke annet. 

Sist jeg kan huske å ha spilt noe slikt var vel Supercan, rundt 1990. 

 

Edited by skela
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.