Web Analytics
Jump to content

In ear monitor


Bjørn Sivertsen
 Share

Recommended Posts

Ønsker å gå til innkjøp av In Ear monitorer, men er usikker på hva som er bra og dårlig. Vi er et band på 4 stykk og har ikke råd til all verdens dyre duppeditter.

Har sett på disse: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/Tradlost-In-Ear-Monitorsystem-fra-Gear4music-Pakke-med-3-Mottakere/164T

Noen som har erfaring med disse?

Link to comment
Share on other sites

Ingen erfaring med det settet direkte, men jeg vill vært forsiktig med å investere i et system der alle bandmedlemmene må ha samme miks. Alle har behov for å høre forskjellige ting i sin monitor (etter min erfaring, i alle fall).

Pakken var også mistenkelig billig... Mulig den fungerer bra, men jeg tror jeg hadde slitt med å stole på den i en gig-sammenheng.

Hva er hovedårsaken til at dere vil bruke in-ear?

Link to comment
Share on other sites

Man får vel litt hva man betaler for. Gjelder nok for det meste, da åsså in ear eller vanlig monitoring.
Jeg hadde hoppa lett over den pakka du lenket til selv om jeg ikke har prøvd den. 
Til den prisen har jeg store tvil om at det fungerer veldig bra.
Gode in ears koster nok rundt 4k og oppover pr stk, samme med gode monitorer. 
Og som Naigewron sier, du vil ikke ha samme mix til alle medlemmene.

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

Jeg har Shure PSM 300-settet til opp i mot 10K. Selv der er det litt å ønske seg med det medfølgende 1-driver headsettet, enda jeg har fått støpt plugger. Vil tro at at et sett med en sender og tre mottakere til knapt 1500,- vil være kvalitetsmessig langt under noe som funker tilfredsstillende. Men jeg har ingen erfaring med nevnte sett.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Har selv hatt en del. Og det jeg landet på til slutt var PSM300. De andre jeg gar prøvd styer mye, dårlig batteribakke løsning som gjør at batteriet mister kontakt når fjærene blir slappe osv osv. 

 

Hvis dere ikke har budsjett til å kjøpe inn ett skikkelig inn ear system, anbefaler jeg å spare de pengene og kjøpe senere til dere har større budsjett. Kjøper dere noe billig ræl nå, er det bortkastet penger dessverre. Snakker erfaring. 

Kanskje heller bare bruke kabel istedet for trådløs innear? Rett fra AUX utgangene til miksern? Fungere iallefall mye bedre enn billige trådløs systemer. Uansett trådløs, unngå 2.4ghz frekvensområdet. 

Link to comment
Share on other sites

På 22.6.2019 den 22.47, CastorFiber skrev:

Hvorfor bør man unngå 2.4 GHz? @Soundmannen

Det er fordi Wifi, mobil telefoner og mye andre utstyr bruker denne frekvensen. Det blir fort forstyrrelser hvis du er i ett bygg med mye nettverk og 2-400 personer som går med mobiltelefon. Har opplevd med 2,4Khz at trådløsutstyr mister signal og blir ustabilt. Med f.eks 823-832Mhz, 518-542Mhz, 606-630Mhz (osv osv) er dette frekvensområder som er laget for slike produkter og blir ikke brukt til andre nettverk. 

Edited by Soundmannen
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

På 23.4.2019 den 15.10, Bjørn Sivertsen skrev:

Fordi vi tenker det kan være greit med plugger enn å ha høytalere. Vi finner få alternativer av høytalere som er små, bra og billig.

Disse er små, bra og nesten billig: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/LD-Systems-Stinger-G3-8-Active-PA-Speaker/1TW3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.