Web Analytics
Jump to content

In ear monitor


Bjørn Sivertsen
 Share

Recommended Posts

Ønsker å gå til innkjøp av In Ear monitorer, men er usikker på hva som er bra og dårlig. Vi er et band på 4 stykk og har ikke råd til all verdens dyre duppeditter.

Har sett på disse: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/Tradlost-In-Ear-Monitorsystem-fra-Gear4music-Pakke-med-3-Mottakere/164T

Noen som har erfaring med disse?

Link to comment
Share on other sites

Ingen erfaring med det settet direkte, men jeg vill vært forsiktig med å investere i et system der alle bandmedlemmene må ha samme miks. Alle har behov for å høre forskjellige ting i sin monitor (etter min erfaring, i alle fall).

Pakken var også mistenkelig billig... Mulig den fungerer bra, men jeg tror jeg hadde slitt med å stole på den i en gig-sammenheng.

Hva er hovedårsaken til at dere vil bruke in-ear?

Link to comment
Share on other sites

Man får vel litt hva man betaler for. Gjelder nok for det meste, da åsså in ear eller vanlig monitoring.
Jeg hadde hoppa lett over den pakka du lenket til selv om jeg ikke har prøvd den. 
Til den prisen har jeg store tvil om at det fungerer veldig bra.
Gode in ears koster nok rundt 4k og oppover pr stk, samme med gode monitorer. 
Og som Naigewron sier, du vil ikke ha samme mix til alle medlemmene.

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

Jeg har Shure PSM 300-settet til opp i mot 10K. Selv der er det litt å ønske seg med det medfølgende 1-driver headsettet, enda jeg har fått støpt plugger. Vil tro at at et sett med en sender og tre mottakere til knapt 1500,- vil være kvalitetsmessig langt under noe som funker tilfredsstillende. Men jeg har ingen erfaring med nevnte sett.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Har selv hatt en del. Og det jeg landet på til slutt var PSM300. De andre jeg gar prøvd styer mye, dårlig batteribakke løsning som gjør at batteriet mister kontakt når fjærene blir slappe osv osv. 

 

Hvis dere ikke har budsjett til å kjøpe inn ett skikkelig inn ear system, anbefaler jeg å spare de pengene og kjøpe senere til dere har større budsjett. Kjøper dere noe billig ræl nå, er det bortkastet penger dessverre. Snakker erfaring. 

Kanskje heller bare bruke kabel istedet for trådløs innear? Rett fra AUX utgangene til miksern? Fungere iallefall mye bedre enn billige trådløs systemer. Uansett trådløs, unngå 2.4ghz frekvensområdet. 

Link to comment
Share on other sites

På 22.6.2019 den 22.47, CastorFiber skrev:

Hvorfor bør man unngå 2.4 GHz? @Soundmannen

Det er fordi Wifi, mobil telefoner og mye andre utstyr bruker denne frekvensen. Det blir fort forstyrrelser hvis du er i ett bygg med mye nettverk og 2-400 personer som går med mobiltelefon. Har opplevd med 2,4Khz at trådløsutstyr mister signal og blir ustabilt. Med f.eks 823-832Mhz, 518-542Mhz, 606-630Mhz (osv osv) er dette frekvensområder som er laget for slike produkter og blir ikke brukt til andre nettverk. 

Edited by Soundmannen
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

På 23.4.2019 den 15.10, Bjørn Sivertsen skrev:

Fordi vi tenker det kan være greit med plugger enn å ha høytalere. Vi finner få alternativer av høytalere som er små, bra og billig.

Disse er små, bra og nesten billig: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/LD-Systems-Stinger-G3-8-Active-PA-Speaker/1TW3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.