Web Analytics
Jump to content

Hei


BobbyBay
 Share

Recommended Posts

Mann, trønder, straks 40 år. Jobber som vaktmester, prøver å være friluftsmenneske, kjører litt motorsykkel og liker en og annen gang å stikke nesa dypt ned i historiebøkene.

Har spilt gitar og sunget i garasjeband i ungdomstiden (heavy metal), i tillegg til noen få trubaduroppdrag tidlig i 20-åra. Men etterhvert ble gitaren og mikrofonen lagt bort, bortsett fra å være fast "husmusiker" på barneskolen der jeg jobba før.

Men utviklinga stoppet dessverre på 90-tallet, så det er mye å ta igjen..

Er "blodfan" av Rolling Stones. Ellers går det mye på Tom Petty (& The Heartbreakers,) nå for tiden, men er også glad i enkel heavy som f.eks Iron Maiden og TNT, samtidig som jeg liker litt fra de fleste sjangere.

Har siden 1995 beholdt en Washburn D10 (fullsize akustiskgitar), men den har dessverre blitt helt uspillbar de siste årene. Stolen har reist seg så det er himmelhøy action, i tillegg til at sal og oversal er utbyttet med noe plast-ræl - så det spørs om det blir prioritert. I daglig bruk er derimot en lettspilt 2006 Ibanez Talman TCM50 (smal akustiskgitar.)

For et par-tre år siden kjøpte jeg en brukt koreansk Ibanez RG270DX fordi den påminte meg om Ibanez EX360'en jeg kjøpte etter konfirmasjonen. Bytta tremolo til noe kina-greier fra Ebay, da var den stemt i toppen to måneder før den ble som før - forsto mindre av det da enn jeg gjør i dag... Får vel koste på den en kvalitets-tremolo etterhvert. Samtidig fikk/lånte jeg en lettspilt Fender-kloning av en bass som det står RockIt på.

Så når gitar-dilla på nytt tok meg skikkelig her i vinter, ble det først kjøpt en Ibanez GA5TCE nylonstrenger for å spille klassiske julesanger på, deretter anskaffet en telecasterlignende Ibanez Talman TM303M, en Vox MV50-AC mini gitartopp og et Harley Benton G212 Vintage kabinett. Bestilte opprinnelig en Ibanez AX120 (SG-kopi), men den gikk ikke å skaffe - ser nå at det ligger et par-tre ute på Ebay... Sikle...

Målet har vært å fremskaffe noe i nærheten av den lyden Tom Petty hadde på Wildflowers-plata fra 1994 uten å ruinere seg, og leke litt med å spille inn på PC, både sang, kor, akustisk, elektrisk gitar, munnspill og evt bass.

Etterhvert har drømmen utviklet seg til å ville danne et Tom Petty/Heartbreakers/Traveling Wilburys coverband. Men jeg er redd det er for små forhold både for bandmedlemmer og publikum, ihvertfall heromkring. Men det er lov å drømme.

Skal bli morsomt å surfe litt på forumet etter diskusjoner om utstyr, om coverlåter og lese "stillingsannonser."

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.