Web Analytics
Jump to content

Hodetelefoner


Sinister
 Share

Recommended Posts

12 minutter siden, Naigewron skrev:

Hvis du har et headsett med minijack og utgangen på forsterkeren er vanlig jack så trenger du bare en adapter. Koster en femtilapp på Clas Ohlson, Elkjøp, etc.

hosa-gpm-103-mini-jack-to-jack-adapter-hosagpm103-9fa.jpg

Tenkte ikke på at det finnes slike overganger, takk så mye!

Link to comment
Share on other sites

22 timer siden, Naigewron skrev:

Hvis du har et headsett med minijack og utgangen på forsterkeren er vanlig jack så trenger du bare en adapter. Koster en femtilapp på Clas Ohlson, Elkjøp, etc.

hosa-gpm-103-mini-jack-to-jack-adapter-hosagpm103-9fa.jpg

Fikk tak i en slikt overgang som passet. Dessverre har jeg litt trøbbel med lyden som kommer i headsetet. Headsetet er egentlig beregnet for gaming, da det er en mikrofon, samt mute-knapp for mic på selve ledningen på headsettet. Når jeg holder nede muteknappen så får jeg god lyd, men så fort jeg slipper den, så blir lyden veldig lav og dårligere. Har prøvd å sette forsterkeren på maks,samt justeringene på gitaren. Har du noen erfaring rundt dette?

Link to comment
Share on other sites

1 minutt siden, MartheyG skrev:

Er det sånn (... hva blir det...) fire-delt jack som kommer ut av headsetet? Altså lyd og mic i ett? 

Typ: 

image.thumb.png.a5832d2c82bf31ed82e97a2bb45d5ce1.png

Litt usikker på hva du mener! 

Headsettet har en inngang på klokken (minijack),og den går det en ledning i som har en muteknapp. Mikrofonen kan tas av, men da får jeg ikke noe lyd i headsettet. Hvis jeg gamer, så får jeg fortsatt lyd i headsettet selvom micen ikke er tilkoblet, men det gjør jeg ikke når headsetet er koblet i forsterkeren. 

Slik er headsetet.

 

Vet ikke om jeg svarte på spørsmålet ditt, men.. prøvde så godt jeg kunne :)

Bilderesultat for astro a40 unpacked

Link to comment
Share on other sites

Prøv med en vanlig mini jack, uten muteknapp osv.

Om du skal kjøpe et nytt så kan jeg anbefale samson sr850c.

https://www.ljudia.no/produkter/hodetelefoner/halvapen/samson-sr850c

De er rimelige og veldig bra. 

Viss du skal ha lukkede headphones (mindre lyd i rommet, men kansje litt mer slitsomt å bruke i lengden) så er beyerdynamic dt770 et veldig godt valg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

tror han mente om du har bare en ledning fra headsettet til pc`en din, som har 3 ledere istedet for 2. da ser pluggen slik ut som martheyg  sitt bilde viser. kanskje det i tilfelle kan ha noe med lydproblemene dine. vil anbefale deg å ta med hodetelefonene til musikksjappa di, og se om de kan ha en overgang som passer bedre.

 

om du skal investere i nye, og har litt penger til overs, ville jeg også ha kjøpt beyerdynamic dt770. har brukt de på gitarforsterkere og elpianoer i flere år, og de skuffer aldri. mine ser ut som jeg har funnet de på skaraphaugen (er ikke spesielt forsiktig med slikt utstyr), men de funker fremdeles akkurat like godt som den dagen jeg kjøpte de. de er bygd for å brukes røft, og fremdeles tåle det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.