Web Analytics
Jump to content

Band/medspillere søkes (Sjanger: Metal)


Vampyro
 Share

Recommended Posts

Søker metal band!

Nå har jeg gått med en drøm om å spille i band i alt for mange år. Og er litt lei av å spille alene med backingtracks på «gutterommet».  Jeg har spilt gitar av og på i ca 19 år men nivået gjenspeiler ikke dette. Er ute etter å spille sammen med noen for moro skyld og ikke så altfor seriøst.

Sjanger er metal i forskjellige former. Band som jeg kan sanger fra varier fra Ghost og Iron Maiden til Alestorm, Arch Enemy og Trivium. Jeg liker musikk over hele spekteret bare det ikke blir for teknisk vanskelig. Styrkene mine er rytmegitar. Svakheter lead/solo og improvisering/teori.

Jeg er nå blitt 32 år gammel. Har litt av hvert av gitarer som stort sett er egnet til metal. Ikke noen stratter eller telecastere. Jeg spiller gjennom en Fractal Axe-FX Ultra.

Erfaringen min fra band tidligere er tilnærmet null. Spilte såvidt i band på ungdomsskolen. Jeg skal nok mesteparten av tiden ha mulighet til å ha øving en gang i uka. 

Holder til i Sarpsborg. Har bil så hele området Sarpsborg/Fredrikstad/Moss etc er aktuelt. 

Edited by Vampyro
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.