Gå til innhold
  • Bli medlem
askret

Fender Supersonic 22

Anbefalte innlegg

Har hatt denne hjemme noen dager, den trengte litt pleie pga mye støy, konstant.. Etter hvert viste det seg bare å være rusk i inputen! Litt dusjing med contact cleaner og litt jukking med kabelen så ble den stille igjen. Så da har jeg jo fått spillt litt på den, en helt fantastisk liten amp. 22 watt og vintage clean kanal, samt en Burn vrengkanal. Og begge låter jo helt vanvittig bra! Men det vanlige Fender syndromet, null volum opp til 1.5, så er det litt volum, og så er det sinnsykt volum! Knappen på aldri over 3 hjemme iallfall... Kjørte den på vreng sammen med Marshall DSL20 Ultra Gain kanalen, og fytterakkeren det låt solid og stort og tøft! Kan absolutt anbefales denne Supersonicen!

Den blir hos meg til over helga......

IMG_1385.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har eid en tilsvarende forsterker og var også plaget av konstant støy. Den låt bra på begge kanalene, men jeg klarte ikke støyen, så den måtte gå. Det er mulig at denne hadde blitt om det ikke var for støyen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde en sånn i flere år og var fornøyd med den. Jeg hadde ingen problemer med støy, alt fungerte som den skal. Likte ikke den original høyttaleren, men likte godt lyd med Greenback. Drive kanalen var ikke noe for meg, likte bedre clean kanal med OD eller Fuzz pedaler. Boost funksjon på clean kanalen og effect loop er super.  Alt i alt, en fin forsterker men jeg vil 9 av 10 ganger valgt en Fender Deluxe Reverb 65 eller 68 innsted for Supersonic. 

Endret av zed

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.