Web Analytics
Jump to content

Martin introduserer "Modern Deluxe Series"


gitarleik
 Share

Recommended Posts

Såg tidligere i dag at Martin introduserer "Modern Deluxe Series" i år. Selv om de fleste av "innovasjonene" er blitt brukt av andre mindre aktører, er det vell sjeldent Martin gjør såpass dristige endringer som dette. Må si jeg er mer positiv til spesifikasjonene enn selve navnet på serien. Likevel dristig med tanke deres vanligvis tradisjonelle fokus og historie. Taylor gjorde vell noe mer kontroversielt gjennom sin markedsføring av "V-bracingen", men er kjent for å markedsføre seg som et innovativ gitarprodusent. Listepris er 4399$- 5199$ avhengig av modell. Hva tenker folket?

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, MartheyG said:

For all del, kan godt være gode gitarer, men close match down to the molecular level og liquidmetal bridge pins? I call BS på Martins markedsavdeling. Her kaster de bare ut store ord og forventer at stor fisk biter på. 

Det var dette i tillegg til bridge plate i composite carbon fibre som også for meg fremstod som mest markedsføring. Martin påstår jo å ha perfeksjonert "torrification" av gitartopper gjennom Martin VTS som vertfall brukes Authentic serien. Tviler dog sterkt på at det skiller seg stort fra prosessen eksempelvis Collings eller Bourgeois benytter på sine bakte gitartopper. Tviler dog ikke på at det er veldig bra gitarer 

Link to comment
Share on other sites

47 minutter siden, gitarleik skrev:

Tviler dog sterkt på at det skiller seg stort fra prosessen eksempelvis Collings eller Bourgeois benytter på sine bakte gitartopper. Tviler dog ikke på at det er veldig bra gitarer 

Det gjør ikke jeg heller, det er bare flosklene de benytter seg av her jeg virkelig ikke biter på, så jf. posten min over, så er jeg vel ikke storfisk ?

Link to comment
Share on other sites

Kunne tenkt meg en å prøve et par slike. Hadde en Martin D16, satt opp perfekt av Falck - som jeg solgte altfor billig, den skulle jeg gjerne hatt tilbake. Men de har generelt steget i pris og bruktprisene på disse er gått fra 7k til 12k. Angrer veldig. Men skal få testet de nye seriene når de er tilgjengelig :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.