Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Rødvin sin samling


Anbefalte innlegg

Her er mine gitarer og bass. Fornøyd med samlingen, selv om det alltids er noen flere gitarer jeg har lyst på.

Gibson Les Paul Custom

3yGU8w7.jpg


Gibson Songwriter Deluxe Studio

iCdu3yH.jpg


Jackson KV1

I0ty7xp.jpg


Jackson KE1

hiJ66Nx.jpg


Jackson Rust In Peace 20th Anniversary Bass

jSXiqea.jpg


ESP KKV

tgrZ7RK.jpg


BC Rich Supreme Bich

p06047Q.jpg

Endret av Rødvin
 • Liker 6
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kul samling! Silverburst Lp custom står høyt på lista mi. Tør jeg gjette at du hører på noe thrash? Og tar jeg feil når jeg alltid har trodd at jackson ke1 var en kelly?

Endret av Endt
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Av alle gitarer jeg har eid opp gjennom tiden er de to jeg solgte til deg de to gitarene jeg angrer mest på at jeg har solgt, spesielt V-en. Veldig sjeldet at jeg ser en til salgs, og aldri til en grei pris. Har et håp om å eie en igjen en gang i fremtiden :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, Rødvin skrev:

Av alle gitarer jeg har eid opp gjennom tiden er de to jeg solgte til deg de to gitarene jeg angrer mest på at jeg har solgt, spesielt V-en. Veldig sjeldet at jeg ser en til salgs, og aldri til en grei pris. Har et håp om å eie en igjen en gang i fremtiden :)

Ja, den V'en var meget god den. Ble solgt for en altfor lav pris til Sverige :P Men men, gitarer kommer og går :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
23 timer siden, Slashaxl skrev:

Ja, den V'en var meget god den. Ble solgt for en altfor lav pris til Sverige :P Men men, gitarer kommer og går :)

Ja, den var veldig lettspilt og låt bra.

Skal aldri si aldri, men tror kanskje jeg har klart å kurere GAS såpass at jeg ikke selger unna gitarer fordi jeg bare må ha den og den gitaren, så forhåpentligvis gjør jeg ikke slike dumme salg i fremtiden :)

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
21 timer siden, kruneh skrev:

Kul samling! 

Megadeth-fokus her, KV1 ?

Takk :)

Ja, blitt fokus på Megadeth. Gamle helter for meg, spesielt Mustaine/Friedman/Ellefson/Menza-lineupen. Og alltid vært fan av Jackson, så da endte det opp slik :)

KV1 var siste tilskudd til samlingen :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Joda, spillbart blir det absolutt. Hvordan den ender opp rent estetisk er et annet spørsmål.... Jeg har nå bestemt meg for å strenge denne opp nashville style, og dermed gjenerobre en annen av telecasterne mine til normal tuning. Progresjonen utover høsten vil være nokså uforutsigbar, og jeg kommer ikke til å oppdatere tråden særlig ofte. Kanskje ikke før den er noenlunde ferdig og prøvespilt. Angående selve settet; jeg har vel mer enn antydet at man trenger _litt_ mer erfaring og skills enn det å kunne justere trussrod og intonasjon en gang i mellom for å regne med å få til et brukbart resultat - og da baller det på seg med arbeidstimer og merutgifter (er man heldig får man låne noe verktøy). Kanskje man ikke har utstyret til å utføre en l/c og aldri gjort det før, erfaring med finisharbeid, prinsippet bak å shimme en hals, plugge skruehull for å bore opp nye, forstå hvordan en trussrod virker, forstå et loddeskjema, sette opp toppsadelen etc etc. Det sagt; misforstå meg ikke, dette er ikke bygging i "luthier"-forstand, dette er mer som å sette sammen LEGO-klosser fra 3.sorteringa, blandet med klosser fra piratprodusert LEGO som egentlig ikke passer helt uten å file og pusse. Settet er IKKE plug-and-play, selv om det kan forstås slik i salgsteksten (gjelder vel forøvrig storparten av alle slike billigsett). Som @Audun sa lenger opp, egeninnsats må påregnes. En bratt læringskurve for nybegynneren/amatøren dette, men har man fått gjennomført noe slikt tilfredstillende til slutt kan man jo sitte igjen med verdifull erfaring og kunnskap til å gå på flere prosjekter. Skulle det skjære seg fullstendig underveis har man jo ikke det største økonomiske tapet.
  • Jøss. Hvem skulle trodd én enkelt tråd kan påføre noen en så påfallende følelse av tomhet 0.O Jeg har ampen for deg, hvis du kan leve med single ended-/Klasse A-brum. Headstrong Santa Cruz m/ 12” element. Crème de la kræm blackfacelyd, valgfritt oktalt utgangsrør, høy nok renlyd for stuebruk, lav nok sluttrinnvrenglyd for stuebruk. Fenomenal romklang, line out, da workz. Jeg må være gal som tenker på å selge den.
  • Spent på hva du får til. Med tanke på pris, er det jo nesten slik at hvis du ender opp med noe som er greit spillbart, er det jo veldig bra.
  • Hvordan skranter det? Hva med en ny G30? 😉 Har selv brukt G30 i bortimot 10 år, og det har fungert stort sett knirkefritt. Det limte belteklipset er jo en vits, men med ei kameraveske e.l. til å feste i beltet, så er jo det problemet løst. Jeg kommer nok til å kjøpe en ny G30 den dagen min streiker. Jeg kan ikke forstå at det finnes noe som er mye "bedre" uten at det koster betydelig mer.  Jeg synes også løsningene med en duppeditt (sender) som stikker ut av jack-utgangen virker mye mer utsatt.
  • Jeg har et Line6 G30 Relay på B-brettet og det har jeg vært happy med i mange år, men nå begynner det å skrante.  Hva er hot for tiden innen budsjettklassen? Jeg må ha en løsning som er plassert på brettet og aller helst belt/lomme-pack. Liker  ikke disse klumpene som stikker ut av jackpluggen på gitaren.    Fyr løs med tips. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.