Web Analytics
Jump to content

headphone amp lav lyd


CakeLife

Recommended Posts

Hei har en marshall dsl 20 som jeg nettopp fikk ett par beyerdynamic 770 80 ohm til. funker fint men høres ut som det er litt lav lyd i hodetelefonene, antar det er fordi de er 80 ohm og forsterkerens emulerte utgang kanskje ikke er helt optimal for det. finnes det noen form for forsterker til hodetelefonene jeg kan ha mellom selve gitar ampen og hodetelefonene for  å få høyere volum? hvis det finnes, har dere noen anbefaling? helst så billig som mulig da økonomien ikke er helt kommet seg etter jul :P

Link to comment
Share on other sites

virker ikke som volumknappene på selve gitarforsterkeren har noe å si på lydstyrken når hodetelefonene er koblet til gitarampen, kun volum knappene på gitaren som forandrer lydnivået. kan seff være jeg som gjør noe feil her også da, jeg har liten peiling da jeg er helt fersk gitarspiller :) har bare puttet hodetelefonene i emulated out utgangen, skrudd opp volumknappene på les paulen til maks og satt selve ampen i standby (sånn at den ikke lager lyd ut høytaleren i forsterkeren).

Link to comment
Share on other sites

Fra et annet forum:

«Quite a few people on various forums are concerned about the emulated out of our DSL20H and DSLCR amps. It seems that there is a set level for the emulated line out and headphones which can only be adjusted with either the guitar volume knob or gain channel knob. The channel volume does nothing to the line out/headphones only to the speaker output.

Is this normal behaviour? Where the gain knobs are the only controls on the amp that increases the loudness of headphone/line out».

Link to comment
Share on other sites

9 minutter siden, CakeLife skrev:

Ah ok. er dette noe jeg evt kan komme meg rundt ved å plugge inn en billig hodetelefonforsterker mellom gitarampen og headsettet?  er veldig fornøyd med forsterkeren ellers, men er rimelig pyy hvis det ikke funker pga den er defekt :(

Den er vel ikke defekt, er vel bare sånn den er laget? Aldri brukt hodetelefonforsterker, så der får du bare prøve deg frem. 

 

Link to comment
Share on other sites

Merkelig design, spesielt med tanke på et en så stor produsent som Marshall. Enten må du kjøpe deg en forsterker, eller så kan du som en midlertidig løsning kjøre lyden inn en et stereoanlegg eller lydkort for å forsterke og bruke headsett. 

Kan også være greit å vurdere noe helt annet til stille øving. Syns personlig det er bedre lyd o f. Eks Line6 POD eller et lydkort med Guitar Rig eller Bias FX installert enn de fleste amper med emulerte lyd ut. Trenger ikke koste mye for et slikt interface ? 

En POD 2.0 kan du få tak i for 300kr på finn. 

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.