Web Analytics
Jump to content

Norske DIY amp levrandører?


 Share

Recommended Posts

Hei :)  Jeg vurderer å få bygget en spesifik type amp, å fant noen bra kits på mojotone, men ender jeg ikke opp med 25% av prisen i toll da? Det er jo bananas... Vet ikke helt hvordan toll priser fungerer men kanskje ting er billigere å sende fra naboland eller noe? Er det i det hele tatt noen norske sider som driver med amp kits? 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Lawson said:

Hei :)  Jeg vurderer å få bygget en spesifik type amp, å fant noen bra kits på mojotone, men ender jeg ikke opp med 25% av prisen i toll da? Det er jo bananas... Vet ikke helt hvordan toll priser fungerer men kanskje ting er billigere å sende fra naboland eller noe? Er det i det hele tatt noen norske sider som driver med amp kits? 

Halloj ! 
'Vurderer å få bygget' ... Du tenkte mao ikke bygge selv ? 
Hvilken type amp tenker du på ? Og hvilke Mojotone kit så bra ut ? 

Du betaler jo 25% moms på varen+frakt + fortollingsgebyr på noen hundrelapper ... Lenge siden jeg bestilt ampkit eller noe tilsv nå, men jeg tipper frakt kommer på $150-200 et sted ? 
Blir jo uansett noen kroner før du har kitet hjemme ...

Er så vidt jeg vet ingen norske sjapper som selger kits/deler ... Hadde vel, som Troll nevner, uansett blitt enda dyrere siden butikken jo også må sitte igjen med noen kroner ... ;)


 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Han som driver Musikding er en meget serviceinnstilt person, Klaus. Får alltid hjelp og svar. Kan høre med han ang frakt. Tror ikke jeg betalte spesielt mye da de sendes fra Tyskland. Kan lønne seg å kjøpe noen pedal bygg i samme slengen, samt annet elektronikk. Så får du bakt alt inn i en forsending. 

Jeg har en MadAmp A15 Deluxe. Den låter meeeget bra både med clean og vreng ?

Link to comment
Share on other sites

Kjøper du et kit f.eks. i England, skal du egentlig ikke betale EU moms (19%) og dermed slipper du også norsk moms på Eu momsen. Men siden Norge er blitt en slags ensom outsider, er det ikke så mange butikker som gidder papirstyret. (før handlet f.eks tyskere i Tjekkia og Polen uten moms, men nå er det jo felles EU moms all over)

Har du tittet på Ampmaker i UK? Han leverer billge byggesett av god kvalitet, til hyggelige priser og uten moms til norske kunder. Følger opp med god kundeservice hvis du får problemer. Anbefales! Betalte ikke mye i frakt heller.

http://www.ampmaker.com/store/home.php

Her er en byggetråd jeg lagde i vinter da jeg byggde en 5 watter. https://forum.gitarnorge.no/topic/61349-forsterker-byggesett-fra-ampmaker/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.