Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Japansk Nebelung Riffmeister - halsprofil?


Anbefalte innlegg

Halla,

Etter å ha vært på evig søken etter en av disse, så har jeg ikke lyktes med å finne noen... Det vil si, jeg hadde sjansen til å kjøpe en hvit med P90 for noen år siden, men jeg røk på en R0 til 25 laken i stedet ?

Så da tenkte jeg å finne ut om det er verdt å fortsette å lete eller gi opp, og det vil bli bestemt av to ting: halsprofil og vekt. Vet ikke om noen som har eid en slik noen gang har lagt den på badevekta, men sånn omtrentlig fungerer greit og gjerne sammenligning med andre ting både i forhold til vekt og halsprofil. 

Det er hovedsaklig Japan-modellen jeg er interessert i å høre om, men spesielt i sammenligning med Japan-modellen kan det være interessant å høre om de nyere Koreaproduserte også! 

Og sist men ikke minst, hvis noen har en de vil selge eller kan peke meg i riktig retning til noen som selger, vil det bli enda mer verdsatt! 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det ble produsert 30 stk, og hvertfall et par av de har blitt kjørt hardt med Kvelertak på turné så mulig det tallet er mindre også ?

Kan ikke huske å ha sett noen med ebony, men skal ikke være påståelig på det. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jaså ja, det var egentlig ikke det svaret jeg ville ha... Da må jeg nok fortsette å lete ?? 

De har en del likhetstrekk med ESP Phoenix, som utrolig nok nesten er enda vanskeligere å oppdrive. 

Takk for svar i hvertfall! ? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Såpass. 

Koreanske har tynnere halser men der er det også forskjeller. Jeg hadde en LPB som jeg kjøpte ny i 2014 eller deromkring. Den kom fra en # med omtrent det du beskriver men jevnt over er det mer 60`s aktig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 7 months later...

Tenkte at det var ikke vits i å starte noen ny tråd for et så relatert spørsmål: er det noen som har relativt bred erfaring med disse her, gjerne eid både Koreanske og Japanske varianter? Er naturligvis mest gira på en Japansk, men de er jo like sjeldne som den avskyelige snømannen. Er rett og slett litt keen på en Junior, gjerne uavhengig av/i tillegg til en Japansk med to pickups hvis jeg en dag skulle komme over det... Noen som har noen erfaringer å dele? Kan være hvilken som helst modell! 

Endret av Alfi27
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eg har hatt ein Riffmeister JR (ikkje Japan) og der var halsen alt for tynn (og smal??) for meg,så den blei solgt for litt siden. Hvis det @germaniumkid seier stemmer at det er tjukkere halser på riffmeisterene fra Japan så åpenbarer det seg ein GAS her som eg trudde var lagt død. Pokker også 😂

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var en batch som hadde litt vel tynne halser, men de jeg testet når jeg var i Horten for et par uker siden, var mye bedre. Kvaliteten på de nye koreanere fra Mirr-fabrikken (reverend, Italia m.fl) er veldig bra. 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Det var denne som ikke hadde fått noen refret tidligere?
  • #1. Jeg husker at småspising i timen var forbudt, da jeg gikk på skolen (noen år siden da). Og jeg begynner å skjønne mer og mer hvorfor. Og hva skal du gjøre i pausen da?
  • Hadde en prs singlecut junior-klone. Men ønsker meg en dc. Håper det snart dukker opp en billig 2015 igjen 🤪
  • Dagens gitar fikk nye bånd, shim på oversadel og litt småfiks denne uken. Er noe så herlig basic med en Junior. Latterlig bra sak.
  • Heldigvis aldri vært i noen band hvor husregler har vært nødvendige.   1. Tilgrising går jo ut over eieren av instrumentet, så det får da være greit 2. Øving i ukedager kombinert med 8-15:30-jobber løser dette problemet. Blir det øl er det som regel bare 1-2.  3. Å diskutere planer og konserter er jo bare topp, det er jo bra at man drømmer sammen. Øving på skalaer og slikt er plagsomt, men hvem gidder egentlig det i pausene..? 4. Nei, men da må man jo starte på nytt, og det er plagsomt for de som startet for tidlig også.  5. Det kommer an på. Om vi øver gjennom et konsertsett skal det aldri stoppe, men om man øver inn en enkeltsang er det absolutt innafor.  6. Nei. Husregler i et band burde strengt tatt ikke være nødvendig.  7. Nei. Må være lov å sjekke mobilen i pausen. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.