Web Analytics
Jump to content

Oppgradere til Cubase 10?


Sorg

Recommended Posts

Kjøpte Cubase 9,5 i fjor og ser nå at de har kommet med 10. Noen som vurderer å oppgradere og vet om slike oppgraderinger er verdt prisen? Koster 935 å oppgradere. Spørsmålet er vel om man trenger all den nye funksjonaliteten og hvor mange endringer det faktisk er. Noen tanker rundt dette?

Link to comment
Share on other sites

Mine tanker:

jeg har Macintosh... nærmere bestemt en iMac 2011. Jeg har hatt Cubase Pro siden 4. Jeg kjører nå 7.5 og koster meg nesten 2k å oppdatere. Dersom jeg nå kjøper oppdateringen så har jeg summa summarum betalt for mer enn to fulle pro lisenser. Takk for lojaliteten lizzom.

«Fansen» sier det ikke er oppdatering, men oppgradering. Dette går jeg ikke med på... Å gå fra Cubase Artist til Pro er oppgradering.

Jeg kjører 7.5 fordi det fungerer og holder i bøtter og spann for meg... men om jeg oppdaterer iOS til Mojave så må jeg sikkert oppdatere (når Steinberg bestemmer seg for å støtte Mojave). Akkurat slik jeg måtte når jeg har oppdatert tidligere.

Så jeg lurer litt på om Steinberg har fått sin siste krone fra meg. For prisen for oppdateringen så kan jeg kjøpe meg Logic Pro X i stedet... så der er jeg... selger jeg lisensen min så koster det meg kanskje svært lite.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 11/17/2018 at 12:59 AM, Griffin said:

men om jeg oppdaterer iOS til Mojave så må jeg sikkert oppdatere (når Steinberg bestemmer seg for å støtte Mojave)

iMac 2011 er ikke kompatibel med Mojave, til opplysning... :)

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Blix skrev:

iMac 2011 er ikke kompatibel med Mojave, til opplysning... :)

Se der ja... :( 
Nu vel... da blir det masing på kona etterhvert... 
Ser jeg er på kanten av å kunne benytte meg av Logic også (OSX 10.12 Sierra)

Har ikke oppdatert på en stund pga. dette med Cubase sjø... det var med hjertet i halsen sist... men det gikk :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.