Web Analytics
Jump to content

NAD: gammel kjenning(ish)!


Alfi27
 Share

Recommended Posts

Skulle egentlig bare være en post i sist kjøpte musikkutstyr dette her, men det ble litt vel drøy fant jeg ut...
 
Ble en tur til Huddersfield (litt utenfor Leeds) i dag for å plukke opp en Marshall 2525H til grisepris; 5000,- helt splitter ny i eske! De hadde også tilhørende 2x12" til 2500, men det hadde jeg verken mulighet for å dra med eller plass til i heimen. Tok meg temmelig nøyaktig én tur ut døra med tungvekter'n under benken på første bildet, før jeg innså at det funker ikke med så svær amp når man ikke har bil (og har senebetennelse)?
 
Må si at jeg ble positivt overrasket over at man merker lite til forskjell i hestekrefter når man kjører loadbox, så bortsett fra at jeg nok aller helst skulle ønske at det var en 20-watt JCM800 så er det en ganske genial rig! Som jeg tror jeg selv har demonstrert her tidligere så er det ikke akkurat syke forskjeller på Jub og 800, heldigvis ?
 
9B7B02BA-3BE2-4B95-BCF5-80C8D3EC0975.thumb.jpeg.3d28ac1289dbc01fd93b7541ebd3fd1b.jpeg
 
 
Skikkelig moderne designer-rig, nesten på grensen til hipster dette vel?... Og ja, (mye) større pedalbrett er på vei ?
6FA281B7-3BA8-4745-9C9E-33E8A67AD9E3.thumb.jpeg.6e22f73caab1fec18961835b7f66ed46.jpeg
Edited by Alfi27
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Kossoff skrev:

Ahh... Jaja, kjipt at du måtte til Huddersfield da. Det er et møkkasted :P. Ganske kult å bo i Liverpool også! 

Ja det var egentlig ganske skuffende, Liverpool og Manchester er mye mer spennende! Har du bodd i disse trakter siden du er såpass kjent, eller er du bare bereist? ;) 

6 timer siden, Birk skrev:

Snerten sak, kunne godt tenkt meg å teste en slik selv :)

Snerten er ordet! De har gått ned ganske mye i pris nå, lurer på om det var Evenstad jeg så som selger for 7000. Overraskende lite å spare på ordinær utsalgspris i landet de blir produsert i egentlig, tror de ligger på 6500 normalt. Anbefales varmt å teste ut i hvertfall ?

5 timer siden, Endt skrev:

Kul sak! Hvordan er den i forhold til 2553en du hadde? 

Vanskelig å si, jeg brukte Torpedo Live med 2553 og nå har jeg Suhr Reactive Load, som utgjør større forskjell enn jeg trodde... Generelt føler jeg at denne er litt mer hissig og gainy, overraskende mye gain i den som fører til at boost/vrengpedalene blir litt overflødige sammenligna med 800, hvor de er ganske nødvendige selv om du kjører master på 10. 2553 fungerte også bedre med vrengpedaler, så det kan godt hende at det er en headroom-ting. :)

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Alfi27 said:

Ja det var egentlig ganske skuffende, Liverpool og Manchester er mye mer spennende! Har du bodd i disse trakter siden du er såpass kjent, eller er du bare bereist? ;) 

Ikke bodd, men vært veldig mye i Yorkshire og spesielt Leeds. Holder med Leeds da vettu :)

Link to comment
Share on other sites

19 timer siden, MAa skrev:

Vi spilte i Liverpool for noen uker siden! :) Flott by!

Wow, så kult! Det skulle jeg ha visst om, hvor spilte dere? Og hva heter bandet? :) 

16 timer siden, Kossoff skrev:

Ikke bodd, men vært veldig mye i Yorkshire og spesielt Leeds. Holder med Leeds da vettu :)

Fikk nesten litt inntrykk av det ja, hehe! Prøvde å komme meg på Anfield i helga da de spilte mot Cardiff, da de alltid legger ut lokale billetter for £9 stykket mandagen før, men de forsvant fortere enn svint... Ikke noe veldig fotballfan egentlig, men det er jo en ganske heftig opplevelse om du er blodfan eller ikke. Har også såvidt fått med meg at det er Liverpool som troner i Premier League for øyeblikket, det er ganske nais ;) 

Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Alfi27 skrev:

Wow, så kult! Det skulle jeg ha visst om, hvor spilte dere? Og hva heter bandet? :) 

Vi spilte først på Band on the Wall i Manchester, dagen etter på Frederiks i Liverpool. Skal si ifra neste gang vi drar over :)

Michael Aadal Group heter bandet. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.