Web Analytics
Jump to content

Ny gitar. Trenger inspirasjon


Soundmannen

Recommended Posts

Heisann! :)

har lagt ut min Gibson Les Paul VOS R8 for salg da jeg vurderer ny gitar. Den ble rett og slett for mye for meg og har konkludert at jeg liker bedre tynnere hals. Det nermeste jeg har prøvd og sitter godt i fingrene mine er faktisk ESP LTD MH1000. Har fundert litt på Mayones Regius Pro 6 men har aldri fått prøvd en. 

Noen ideer? 

Link to comment
Share on other sites

Det er sikkert mulig å gjøre noen gode deal på ESP Horizon, har sett en del gode eksemplarer på finn i det siste. Ellers lå det en ganske kul Caparison Dellinger til salgs nylig. Er du tålmodig så dukker de opp i ny og ny. 

Har du fortsatt lyst på Les Paul, så er det ganske tynne slim tapered halser på Classic. 

Min ESP Eclipse II har igjen noe tynnere og litt rundere hals enn Classic. Kroppen er slankere og gitaren låter veldig fint til de meste. 

Ellers, har du lyst å slå på stortrommen, så er nok Mayones et ypperlig valg, eventuelt en Music Man JP6 eller tilsvarende. Mange alternativer, forskjellige priser. 

Edited by Troll
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
11 hours ago, Soundmannen said:

https://www.flickr.com/photos/160392652@N07/shares/q02j29

 

Beste jeg får til :) når jeg limpe inn URL i vedlegget, ble den bare rød :)

Du må ha URL til selve bildet, ikke bare siden bildet vises på. Altså en URL som slutter på .jpg, .png e.l.

 

Meget pen gitar!

Edited by Naigewron
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Naigewron skrev:

Du må ha URL til selve bildet, ikke bare siden bildet vises på. Altså en URL som slutter på .jpg, .png e.l.

 

Meget pen gitar!

Takk! :)

finner ikke det i flickr appen. Når jeg trygger del, så har jeg bare ett alternativ til URL. Og det er den linken jeg har delt :o

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.