Web Analytics
Jump to content

seriekoble powersupplyes


Recommended Posts

Hepp.

Holder på å setter opp patchpanel i fronten av Pedaltrain Pro brettet.

I den forbindelse tenker jeg å få til et Powercon inntak på panelet. Bak der så skal det loddes på en PSU patch. Spørsmålet er om det går an å koble i serie 2 stk PSUèr ??

Kan kanskje låte litt kleint ut , men jeg spør allikevel.

Ja jeg vet om andre muligheter , så spørsmålet står alene  

 

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg forstår spørsmålet ditt riktig så er svaret nei... de må koples i parallell... og igjen om jeg forstår deg riktig så få noen med peiling på elektrisitet til å se over før du tar dette i bruk (iom at du spør mener jeg).

Jeh forstår det dithen at du vil kople en boks slik at ett støpsel gir mat til to strømforsyninger... det vil være unaturlig å kople dette i serie så det er godt mulig du tenker riktig, men spør feil ☺️

Hvis jeg ikke har forstått deg riktig så vennligst se bort ifra mitt svar ??

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar.

Inntak strøm -> PSU 1->PSU 2 . Begge PSUene gir seffless strøm til alle pedalene.

Det blir vel sikkert parallell kobling ift riktig termologi :)

Det finnes muligens ferdig løsninger for det jeg prøver på , men liker å holde på å syssle selv.

iom at det er 230V inn til brettet så er jeg nøye på at det skal være forskiftsmessig gjort. Uten tvil.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du mener ett inntak på pedalbrettet for å forsyne 2 PSU's så ja det går.
Noen strømforsyninger har egen utgang for å koble flere enheter sammen slik at du unngår å ha flere strømkabler til brettet.

voodoolab-pedal-power-2-plus-pedal-power-2-230v_p.jpg

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

13 minutter siden, Æljen skrev:

Hvis du mener ett inntak på pedalbrettet for å forsyne 2 PSU's så ja det går.
Noen strømforsyninger har egen utgang for å koble flere enheter sammen slik at du unngår å ha flere strømkabler til brettet.

voodoolab-pedal-power-2-plus-pedal-power-2-230v_p.jpg

Mener å ha sett det der ja. Bare å få laget en strømpatch fra Powercon -> PSU 1 . Det burde la seg gjøre 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.