Web Analytics
Jump to content

Blomst Lyrics request


Recommended Posts

Hej,

Jag är en svensk som vill spela Blomst låt "om oss som bare drar"

Problemet är att jag icke kan höre vad de sjunger. Finns det någon vänlig själ här på forumet som vill lyssna och skicka texten här?

Hade varit grejt då jag tycker det är en fin låt!

Takk på förhann

Link to comment
Share on other sites

Hører bare på dårlig mobil-kvalitet, så tar høyde for feil.

 kom igjen sett deg inn i bilen, spenn deg fast bare kjenn på følelsen

Vi kan ikke dra, men gjør det like vel, kjenn den lukta av varme skinnseter

nye shades og en bag med gamle klær og sko som ikke tåler noen typer vær

 gi meg et kyss, si vi bare gjør det her (litt usikker på akkurat den linjen), sorry mamma men jeg kommer hjem igjen, så (også litt usikker på den)

 kom så kjører vi et sted der ingen kan se ned på oss som bare drar, kjenn på lukta av bensin lufta i det fri, for oss som bare drar

(nå kommer det mye jeg er usikker på her) en siste reise og en eplekjekkasfyll (?), ned i hull bare ta en pamp(et-eller-annet?), dra på løkka, dra kompis-kortet mitt, vi kaster på stikka, men vi stikker før han kaster oss ut

Siste del av vers klarer jeg ikke å skille ut hva som blir sagt, og så kommer vel samme refreng en gang til.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fantastisk bra jobbet av MartheyG. Jeg ga opp etter første linje!

Hjelper lite med studiomonitorer. Utrolig vanskelig å høre. Det er mulig at hvis man filtrerer vekk lyd fra vokalspektrum og øver volumet med EQ, men det har jeg ikke tid til i dag. Dessuten er vel dette en jobb for mennesker med normal hørsel, og ikke meg.

Edited by CastorFiber
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.