Web Analytics
Jump to content

Lurer på om en RG521QS er verdt det


Magnus Sletnes
 Share

Recommended Posts

Hei for noen dager siden så fant jeg en brukt RG521QS på 4sound for 5000 kroner. Jeg synes at den var helt super å spille på og den hadde veldig fin lyd, men nå vet jeg nesten ingenting om gitarer så jeg vet ikke helt om den er verdt pengene. På 4sound i forhold til å kjøpe den fra en privatperson til ca 3000 kroner, så vet jeg at den virker og at de har fikset den om det er noe galt med den, jeg får garanti på den og jeg får med en gitarbag. Så er det verdt det?

RG521QS_TB.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det er den på 4sound i Trondheim? Du har rett i det at du kan finne tilsvarende gitar billigere brukt, uten garanti om at den er godt satt opp og fungerer som det skal. Hvis det er den på 4sound i Trondheim så har den vært der en god stund nå. Derfor kan det jo være mulig å prute ned prisen litt. :)

Link to comment
Share on other sites

http://ibanez.wikia.com/wiki/RG521QS

"However, it appears to have a cheaper neck than what would normally appear on an RG5xx-level guitar; it's definitely not the same neck as the RG520QS."

Hvis det som står her (at halsen på gitaren er kjipere enn andre 5XX-serie RGer) så vil jeg iallfall si at den ikke er verdt 5000,-. Skal ta det som står med en klype salt, så klart, siden det kun er forfatters mening. Selv har jeg ikke prøvd den, så kan ikke si så mye om halsen på den. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en lik . Disse er sjeldne og kun produsert for Norges importøren på den tiden  - muligens så få som 50 stk laget totalt .

Topp kvalitet - mahogny kropp med quilted topp - Vanlig type Wilkinson tremelo som gir meget bra sustain- Gotoh tuners .  Halsen er maple - rosewood og noe tykkere enn de tynneste Ibanez halsene- FujiGen Japan produsert . V7-V8 pickups de samme som i RG550 . Med et sett Dimarzio pickups har du topp lyd . En ny liknende Japan FujiGen Ibanez  nå til dags koster mye . Min har en fin original hardcase . Du kan sikkert prute den ned til 4500,- .

Edited by Sugardaddy65
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.