Web Analytics
Jump to content

Percussion Pad


Peaceandloveandrocknroll

Recommended Posts

Et lite spørsmål utafor gitar-boksen, men side det er så mange tromisser her også:

Sønnen har spilt trommer et par år nå og har lyst til å variere med litt andre lyder. Konfirmasjonspengene brenner i lomma og han har lyst til å kjøpe en percussion pad  (finner ikke noe bedre norsk ord) til å komplettere trommesettet sitt (akustisk) og har sett seg ut dette: https://www.4sound.no/trommer/digitaletrommer/percussion-pad/yamaha-dtx-multi-12

Er det bra? Finnes det noe som gir mer bang for buck? 

Og hvor mye må jeg legge på prisen fra Thomann for å finne totalen?

Link to comment
Share on other sites

Roland's SPD-SX er vel den ubestridte industristandarden, men den er en del dyrere. Har ikke hørt noe negativt om Yamaha sin løsning, så den vil nok fungere helt flott. Begge har MIDI, støtte for eksterne pads og mulighet til å importere egne lyder (selv om 64MB i Yamahaen ikke er enormt mye hvis man vil importere et helt backing track, f.eks). Yamahaen har til gjengjeld flere pads innebygget, så det kan jo være greit.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.