Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett


Anbefalte innlegg

Jeg holder på å bygge mitt første ordentlige pedalbrett og har syv pedaler og vil gjerne ha mulighet til å ha fler og bytte ut. Jeg trenger en strømforsyning som ikke støyer og har mange utganger. Jeg er litt bekymret for om mA blir for lite så litt tips der også ville vært bra. Noen gode tips. Jeg er villig til å bruke litt penger for å få ordentlig kvalitet.

Skriv gjerne tips om ting jeg bør tenke på.

Har: 

hall of fame 2, Friedman Be-od, Nova delay ib modifide, Ocd, Jackson audio Prism, Volum pedal, boss superchorus.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har kjempeerfaring med Decibel Eleven, Cioks og Voodoo Lab i alle fall.

Du trenger ikke *nødvendigvis* en utgang per pedal. De aller fleste digitale pedaler kan fint daisychaines med andre digitale pedaler, og det samme gjelder analoge pedaler, med mulig unntak av fuzz og wah.

Jeg har mine tre overdrives pluss kompressoren koblet til samme output på min Voodoo Lab Pedal Power 4x4, og jeg har en Strymon Flint og en Boss RV-6 koblet sammen fra et annet uttak. Null problemer. Derimot har jeg en Kort Pitchblack Mini tuner som nekter å daisychaines med noen andre pedaler - Det blir bare støy. Så du må muligens eksperimentere litt, men som oftest kan du slippe unna med færre utganger enn antall pedaler. Jeg kjører 13 pedaler fra en strømforsyning med åtte utganger.

Endret av Naigewron
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av FunkySteve
   http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=69528750&q=voodoo+lab&ref=fas
   Virker dette her greit? Er det stress å fikse kondensatoren på plass eller er det nødvendig? (Trenger en strømforsyning ASAP, med 400mA til Strymon pedaler). Takk på forhånd! :-)
   Mvh Funky Steve
  • Av PurplStrat
   Er det noen som har tips og råd til strømforsyning til pedalbrettet mitt? Til nå har jeg en vanlig «strømpe» med ulike adapter koblet til, men dette tar opp mye plass og det er svært rotete.
   Pedalene jeg har på brettet er: (alle 9V DC)
   TC Electronic polytune mini
   Joyo compressor (8mA)
   Joyo classic chorus (14mA)
   Joyo tremolo (7mA)
   Boss DD-20 giga delay (200mA)
   Line 6 Echo park (40-60 mA)
   I tillegg ønsker jeg å ha en Cry Baby Wah Wah matet av samme forsyning. Har sett det finnes egne kabler man kobler fra forsyningen til pedalen som et 9V batteri, men jeg vet ikke om det er et brukbart alternativ?
   Jeg har brukt en Yamaha Magicstomp 2 til reverb og diverse andre effekter, men den behøver hele 1000mA fra et 12V AC-adapter. Den funker helt fint, men jeg kommer nok til å skaffe meg en egen reverb-pedal i fremtiden. Denne er i utgangspunktet ikke med i planen for brettet og strømforsyningen, men den kan jo alltids hende jeg vil bruke den igjen.
   Finnes det en strømforsyning der ute som takler alt dette samtidig? Hva anbefales?
  • Av OsamaFetLaden
   Hva mener dere er den beste strømløsninga (bortsett fra batterier) for å drive en rigg på 5-10 pedaler? Vil plages minst mulig med støy.
  • Av Lundebird
   Er ganske ny på akkurat dette, men jeg trenger en strømforsyning til det nye brettet mitt. Har ikke fra før, siden det forrige hadde dette integrert. Men det jeg lurer på, er hvilken strømboks jeg bør velge. Har litt forskjellige pedaler på brettet, og vil helst ha én boks til alle.
   Pedalene er:
   TC Polytune
   TC Trinity Reverb
   TC Nova Delay iB
   TC Mojomojo
   Ibanez TS9 30th
   PCE Aluminium Falcon II
   Marshall Bluesbreaker Klone
   MXR Dyna Comp
   MXR Carbon Copy
   This1smyne Buffer
   (kanskje også Voodoo Lab MicroVibe)
   Skal til Usa og kjøpe, så jeg kan dessverre ikke velge VoodooLab sin, siden den bare har 120V-tilkobling der borte. De andre har som regel begge.
   Så, hvilken vil dere anbefale til disse pedalene?
  • Av togentusiast
   Sitter med en MXR Bass Compressor (M87) og en Polytune mini, samt trådløst Line 6 Relay G30. Tenkte å kjøre alt i samme strømforsyning, men greien er at G30en krever 500 mA, altså mer strøm enn de fleste enkle strømforsyninger (T-rex sin Chameleon, som de fleste anbefaler, har max 300 ut.)
   Noen som har erfaring med en grei strømforsyning med et par utganger, som gir 9V DC, og som kan levere en halv ampere? Isolerte utganger hadde vært optimalt.
   Takker
 • Siste aktive tråder

  • Nysgjerrig på den nye Fender Mustang micro amp-pluggen. Mye pga bluetooth, som gjør det mye enklere å øve til musikk. 12 amper/12 effekter. https://shop.fender.com/en-NO/guitar-amplifiers/headphone-amplifiers/mustang-micro/2311300000.html?rl=en_US  
  • Jeg har en Mooer Radar og brukte den litt før med en Bogner Ecstacy Blue i front. Funker fint det, men det ble enklere å bare plugge headsetet i lydkortet og åpne Bias FX2.  På hytta har jeg denne liggende:  http://www.mooeraudio.co.uk/p/mooer-pe100-effects-processor Jeg sier ikke at den er steinbra, men mer enn god nok om jeg får behov for å riste fingrene på ferie.   
  • Fikk en ikke så liten 'Lester Flatt' kikk her om dagen ! 😄 Og da må man jo finne frem 'the big guns' ! 8-)  
  • I tillegg til at de ofte bare har en tonekontroll er det mange pedaler som blander cleansignalet inn med vrengsignalet. Noen blander inn mindre cleansignal jo mer gain du skrur (f.eks. Klon), andre blander inn en fast mengde uansett (f.eks. Tubescreamer).   Multi-FX og forsterker- og kabinettmodellering har definitivt kommet milevis lengre siden Boss ME-70, så den erfaringen tror jeg uansett du kan kaste vekk umiddelbart.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.