Web Analytics
Jump to content

Mesa Boogie Caliber 50+


Jegsann!
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg eier en Mesa Boogie Caliber 50+ (6l6 versjon, Head + Rectifier cabinett) som jeg vurderer å selge og lurer på om noen her vet sånn ca. hva man kunne tatt for den. 

Mangler litt info om kabinettet, der det står innerst i boden ?, men tror det er 4x12 Rectifier halfback. Ligner hvertfall.

Ballpark?

 

Link to comment
Share on other sites

Eg har solgt ein 50+ topp og ein 1x12 50+ combo i løpet av ett par år. Eg tipper rundt 5000kr pluss/minus 1000kr ut fra stand på toppen. Sannsynligvis mindre enn meir - dei er ikkje så ettertrakta, sjølv om det er ein bra forsterker :) Kabinettet får nokon andre prøve seg på, men kanskje noko det samme for det også...? Sånn rundt 5000kr?

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemelding! Jeg skal ta mot til meg og dykke inn i boden etter kabinettet samt legge ut noen bilder av utstyret. Jeg tipper jeg må bytte rørene, men det skal vel ikke være det største problemet. Var ikke det sist gang. Ellers har det bare stått lagret i i flightcaser en god stund, så jeg får se hvordan det låter. Trenger bare et sted å sette den opp uten at naboene møter opp på døren med høygafler... ?

Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, McJostein skrev:

Eg har solgt ein 50+ topp og ein 1x12 50+ combo i løpet av ett par år. Eg tipper rundt 5000kr pluss/minus 1000kr ut fra stand på toppen. Sannsynligvis mindre enn meir - dei er ikkje så ettertrakta, sjølv om det er ein bra forsterker :) Kabinettet får nokon andre prøve seg på, men kanskje noko det samme for det også...? Sånn rundt 5000kr?

Jeg er ingen ekspert på dette, men støtter McJostein sin vurdering av prisnivå. Jeg mener å ha sett brukte comboer av Studio 22. og Caliber 50 til rundt 4500 - 5000 de siste årene, så 4000 - 4500 tror jeg at du skal kunne få for toppen. Kabinettet, selv om det kanskje ikke er identisk med de som selges nye i dag, koster jo ca 15000 nytt, så 5000 er ikke usannsynlig, selv om du sikkert kan forsøke å ta halv pris av det det koster nytt. Dersom du har flightcase, kan du legge på litt:)

Edited by nikotro
 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for hjelpen, folkens! Jeg var ikke klar over rørene var så dyre at de nesten ikke var verdt å bytte, (med mindre de var ødelagte). De rørene som er i nå var en bursdagsgave fra trommisen gamlebandet som også er elektroniker og kunne slikt. Som sagt vet jeg ikke hvordan den låter før jeg får testet den et sted, men kan oppdatere litt senere når jeg vet - om dere eller noen andre som ser denne posten kunne vært interessert. :)

(Maksstørrelse på bilder her inne er så lav at jeg må finne en måte å size ned bildene jeg har av den.)

Edited by Jegsann!
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By Jegsann!
   Selger min Ibanez RG570EX fra 2000/2001. Gitaren er i god stand og har nesten ikke vært brukt på 10 år. Noen små merker og litt slitasje i selve lakken har den da, men det var toppmodellen fra den product linen (generasjonen?) av RG-gitarer fra den tiden og kostet ca. 12.000 ny. Spørsmålet nå er hva jeg kunne forventet av salgspris... Er det noe marked for denne typen gitarer?
  • By mr.sc
   hei, jeg har relativ liten anelse på gitar effekter. jeg fikk disse med på kjøpet en gang i tiden av en gitar.
   men siden jeg ikke bruker dem, har jeg lurt på og selge dem.
   eneste problemet er at jeg har ingen idee hva jeg burde ta for dem.
   alle har veldig lite bruks merker.
   FullTone GT-500
   Silver kiss MK2
   BOSS SD-1
   BOSS AC-3
   Voodoo Lab tremolo.
   BOSS BCB-60

  • By Ametyst
   Hei,
   Vi skal kjøpe gitar til 16-åring som har spilt aktivt på akustisk med nylonstrenger en stund (3 år). Ønsker seg nå gitar med stålstrenger. Vi ønsker at hun skal få en gitar som hun kan ha gleden av i mange år fremover.
   Hvor mye må vi betale for en gitar av god kvalitet (og fin klang)? 
   Er det noen merker som er å anbefale fremfor andre?
   På forhånd, takk for hjelpen:)
   Hilsen Ametyst
  • By ariaboss
   Jeg har en PRS som jeg hadde tenkt til å bytte humbuckere på, og det er vanligvis grei jobb, men så fant jeg ut at rotary-switchen på prs bruker et lite kretskort. Slikt fiklearbeid tør jeg bare ikke å begi meg ut på. Jeg har ført alle kabler etc. og jeg vet hvor alt skal loddes. Er det noen som vet om noen som kunne loddet dette for en billig penge? Jeg bor i Østfold.
  • By siimen
   Jeg har bestemt meg for å kjøpe en Axe FX 2 til å ha hjemme, og kanskje ta den med ut i blant også
   Hvor bør man bestille disse om dagen? Helst skulle jeg hatt en brukt men er få av de på markedet virker det som.
   Hvordan pris må jeg forvente på en Axe FX 2 ny?
   Hvordan pris må man forvente på en MFC-101?
   Hvordan oppgraderinger bør den leveres med? Det er lenge siden jeg satte meg mye inn i dette, men hvilken FW bør man ha og bør det være oppgraderte vifter etc?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.