Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Noen som har peil noter og Guitar Pro??


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg bruker Guitar Pro (v6) for å legge inn noter til sanger jeg jobber med, og har kommet over et problem jeg ikke finner løsning på..

Og det er når man bruker repreats og "tied notes", altså hvis for eksempel en takt avsluttes med en synkope, hvor noten/tonen henger over i neste takt (tenk "Enter Sandman-riffet"), MEN hvor det kommer en repeat rett etter sykopen, over der hvor tonen henger. [Se vedlegg] Problemet kommer når den delen som skal gjentas returnerer til der hvor Repeat-tegnet starter, hvis takten avsluttes med samme synkope (som skal henge over i neste takt), så gjør den IKKE det.. Her skjønner ikke Guitar Pro hva den skal og bare "muter" lyden når den går inn i "sløyfa" for andre gang.. Veldig irriterende.. Noen som vet hva problemet er og om det fins noen løsning (annet enn å droppe repeats og bare skrive samme parti flere ganger, og drite i regnskogen om man skulle printe ut greiene..) ??

GuitarProRepeatProblem.jpg

Endret av Z0S0
Lenke til innlegg
Del på andre sider

?
 

kladdnoteer.png

 

Del 1 og 2 skulle jo være rett etter hverandre der ... Men du skjønner sikkert hva jeg mener ?
Om Guitar Pro skjønner det vet jeg ikke noe om ...

Endret av juzzizhow
 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 8 months later...

har vel ikke så mye å si om guitarpro skjønner det eller ikke. Det viktigste er at de som leser notene skjønner det! Mange prøver å få det til å låte bra i notasjonsprogram (sibelius, guitarpro etc.) men sannheten er at man skal gjøre det så tydelig som mulig for utøveren! Lærte dette på den harde måten! Vis man virkelig skal få guitarpro til å spille det skikkelig er det kanskje såpass tungvindt at man må droppe repetisjon og skrive det samme to ganger for å unngå overbindinger som går over i 2. hus etc.! 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Selger/bytter noen pedaler som ikke er i bruk. Alle pedalene er i god stand, men særlig kompressoren bærer preg av hyppig bruk. Buzzteren er rett og slett flett ny. Beetronix Buzzter (som ny, i original eske) - 1500,- Digitech JamMan Solo x1 (som ny, i original eske) - 900,- Keeley 2-knob kompressor (pent, men godt brukt) - 850,- Barber Super Sport (brukt) - 1150,-   Bytter er fett. Liker for tiden delay og reverb, eller noe annet vreng-aktig (som ikke er metall/sjugga-sjugga).
  • Viss du meiner QOTSA så er det fuzz involvert. (Mer spesifikt: oktav-fuzz.) i Kyuss er ikke fuzz involvert, bare overdrive for soloer og denslags. Men halsmikrofon av typen humbucker er et must. Itillegg må du EQ opp mids noe jævlig. Hva angår forsterker er stoner-sounden typisk low-gain amp med svære kabinetter, pusha til maks, som Endt er inne på. Du foreslår JCM900, og det er vel nettopp dette Homme brukte i Kyuss, sammen med Ampeg 8x10" bass-kabinett. (Og enda fler kabinett når han spilte live, trur jeg.)
  • Heisann, Jeg kjøpte en gammel Ibanez SG på et loppemarked for noen år siden, og lurer nå på å selge den og eventuelt hvor mye det er mulig å få for den. Noen som vet? Jeg har skjønt det som at disse kun ble produsert i en kort periode ettersom de kopierte SG-designet, men vet ikke så mye mer om den, så om noen har mer info hadde det også vært supert! 
  • Skru neckpickupen langt nedi gitaren og skaff deg en fuzzpedal. Boom; insta-Kyuss.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.