Web Analytics
Jump to content

Hjelp med Cubase


Affen
 Share

Recommended Posts

Så, har kjøpt Cubase elements 9, men står ganske fast. Har brukt Logic i mange år, Cubase er helt nytt for meg.

Jeg får spilt inn, men avspillingen høres kun gjennom ene siden av høyttaler/hodetelefon. I tillegg kan jeg IKKE høre plugins når jeg spiller inn, men

på avspillingen kan jeg høre dem.

Bruker også Amplitube som plugin, der kan jeg heller ikke høre effektene mens jehg spiller.

 

På config. i manualen, refereres det stadig til en fane som heter "devices" denne fanen finnes ikke i grensesnittet. (se bilde)

Hjelp mottas med største takk :D

Capture.PNG

Link to comment
Share on other sites

Finner du devices under f.eks window, eller ein annen fane øverst? Det er lenge siden eg har brukt Cubase og grensesnittet har nok endra seg en del, men innstillingene for devicene var i alle fall tidligere under ein av drop-down-menyene oppe...

Når det gjelder lyd fra plugins under innspilling så er det ein innstilling. Grunnen til at default er effekt av har nok med latency å gjere, men det skal gå an å endre :)  Eg trur det heiter "direct monitoring" hvis hukommelsen er med meg i dag, og den må skruast av for at du skal høyre fx under opptak.

Edited by McJostein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.