Web Analytics
Jump to content

Musikere i Vestfold?


bib_ak

Recommended Posts

Hei!

Jeg er en kar på 42 år bosatt på Nøtterøy utenfor Tønsberg i Vestfold. 2 tenåringsbarn, kone, hus(lån), fast jobb og stasjonsvogn. Pleide å ha det moro med å spille i band fram til 20 års alderen, og tok opp igjen tråden for et par år siden - spiller en gang i uken i et amatørband (mangler vokalist), og det er gøy det... Men det er litt varierende hvor mye tid og innsats folk kan sette av til øving, og jeg har nok en del mer av dette en de øvrige medlemmene... Mange innbyggere i Vestfold - må da være noen flere å leke med?

OK, hvem/hva søker jeg? I prioritert rekkefølge:

1: Kan jo hende vi blir gode nok for noen spillejobber - men hovedfokus er: Moroa er å øve, stadig utvikle seg, samt lage noen gode opptak for egen forlystelse.
2: Du har tid til dette, og synes det er gøy å forberede deg litt på egenhånd mellom øvingene.
3: Du trenger slettes ikke være noen virtuos, men at du har noen års erfaring med traktering av et instrument eller stemme er greit, så vi ikke stiller på helt forskjellig utgangspunkt.

Som sagt spiller jeg i et band med bass, tangenter og trommer, i tillegg til meg på gitar. Hva slags prosjekt vi starter på siden av dette avhenger egentlig litt av hva nye resurser kan/ønsker/spiller. Om det er egenkomponert musikk eller cover er like interessant for meg, selv om min erfaring med låt produksjon er ganske begrenset. Musikalsk retning avhenger også sterkt av hva vi ender opp med av instrumenter - alt er artig - selv om min musikalske preferanse og inspirasjon er i retning "tungrock" fra 70/tidlig 80 tall, prog med litt "trøkk", jazz som ikke er "for fri" - eller godt komponert populærmusikk.

Om du bor i Vestfold og synes noe av det jeg skriver virker noenlunde interessant hadde jeg satt stor pris på om du gir lyd!
 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Selv om det er ganske dårlig med trafikk her følger jeg opp denne tråden: "Gitarist2" måtte legge gitaren litt på hylla en periode, så det ble ikke noe i denne runde (men kanskje senere). Vi har allikevel klart å samle et par til: en bassist, en gitarist og kanskje en som spiller "andre instrumenter" :) Mest fokus har det vært på å skaffe et skikkelig øvingslokale - og det har vi greid - 35 kvm i et stort rom, og et kontrollrom ved siden av på 10 kvm. Mye styr å sette seg inn i akustikkens forunderlige verden - men veldig lærerikt.

Altså er det forskjellige konstellasjoner på gang - ikke nøl med å ta kontakt om du synes øving en gang i uka (eller flere, nå kan vi "bråke" når vi vil - hele døgnet) høres gøy ut! "Studioet" ligger på Nøtterøy.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 year later...

Vi utvider fortsatt, og trenger sårt en keyboardist, en gitarist og en vokalist. Vi har også leid lokalet ved siden av, så nå har vi 3 rom - altså går det an å leie plass i det ene rommet om du allerede har noen du vil spille med, men mangler øvingsrom :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.