Gå til innhold
Æljen

Mesa/Boogie Studio Pre Kun lyd på ene siden

Anbefalte innlegg

Har dratt fram Studio preampen etter lang tid for å prøve å finne ut hva som er feil.

Denne gir altså kun lyd fra seg på utgang B, dette gjelder både main out og record out.
Det startet med at den virket men så ga den seg på ene siden for så å virke litt igjen. Men nå er det stille på ene siden konstant, dvs det kommer en tynn fislete lyd fra den kanalen.

Med mine begrensede kunnskaper på område vil jeg tro det er kondensatorrelatert men er ikke sikker.
V4 driver kanalene og vil tro problemet ligger i etterkant av dette.
Det finnes jo ikke et brukbart skjema på nett da M/B illsint ber alle fjerne de så kun autoriserte M/B verksteder skal gjøre jobben.

Jeg har sjekket rørsokler og ledninger til volumkontroll og alt virker som det skal. Har brukt trepinne å trykt meg rundt på kretskortet på leit etter brudd uten resultat.
Ikke noe som virker brent av motstander og slikt heller, så nå klør jeg meg litt i hode. 

Noen som har en idè om hva jeg kan feilsøke?
Jeg har laget en splitkabel så jeg i hvertfall får lyd til begge innganger på sluttrinnet, ikke sikker på hvor heldig dette er da.
Hjelp!!

Skjult innhold - vennligst logg inn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er ein del Mesaer som har problemer med effektsløyfa (jack ut/inngangene). Har du prøvd å bypasse loopen med ein kabel (plugge ein kabel mellom inn og ut)? Eg fikk skjema hos Mesa til ein Cal 50+, eg sendte ein mail og forklarte at eg prøvde å fikse ein slik amp. Siden det er ein utgått modell (eg trur det ver derfor) så fikk eg en PDF i retur med skjema :)  Ellers er vel Boogieboard ein god plass å poste spørsmål om Mesaer (AmpGarage er også ein god plass).

Edit: her er link til boogieboard: Skjult innhold - vennligst logg inn

Endret av McJostein
  • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du hadde helt rett Skjult innhold - vennligst logg inn 
Kabel i sløyfa ga meg lyd på kanal A. Fortsatt trist jeg ikke får tak i ett skikkelig skjema på denne ampen men nå ble området jeg trenger å feilsøke strax mye mindre.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk virkelig prøvd den ut i øvingslokale i sta og du hellige dykker hvor stort det låter.
Den har ikke vært i bruk på ca 10år så jeg hadde glemt hvor stort det låter.
Men herre så høyt. Kan nok regne med problemer med lydmann på neste spillejobb 😁

  • Liker 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.