Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Tall Bottom Pinstripe


Anbefalte innlegg

Restaurerte et gammelt Pinstripe kabinett for noen år siden. Det var fiksa på i '73, og så ut som et checkeboard fra '73, men viste seg å være et tidlig '66 kabinett.

Marshall '66 kabinett er spesielt spennende fordi det da i en liten periode ble laget en fullstack variant med ekstra høy bunnkasse. B.a. brukt av Clapton og Hendrix i '66.

Disse kabinettene er sjeldne som fy, men har ikke klart å la være å se etter et kabinett som kunne være underdelen til det jeg hadde. Nå flere år etter, så jeg et som lignet på Finn.

Det hadde samme skumgummi inne i kabinettet, slik som Marshall brukte i '65, og tidlig '66, og så '73 ut slik som det andre hadde gjort.

tall-B.jpg

tall-B-inside.jpg

Endret av GunnarpåMo
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Baffel hadde huller, og rester etter 6" Marshall-logo, og det var festet et ekstra stykke ved siden for hull til "M'en" i den store logoen.

Kabinettet har ikke "finger joints" slik Marshall startet med i '67, Og det er hull etter gamle håndtak på den ene siden av kabinettet.

Begynner å se bra ut, men det er vanskelig å forstå ringene i hjørnene på toppen av kabinettet og de større sparklede hullene i bunnen.

Kabinettet er også 34 3/4" høyt i stedet for 36" slik Hendrix reissue kabinettet er.

IMG_1224.JPG

IMG_1225.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som viser seg, er at kabinettet antageligvis er snudd opp ned under restaureringen i '73, slik at utskjæring til skålene på toppen nå er i bunnen,

og rundingene på toppen er etter "gliders" som har sittet festet under kabinettet. Åpningen for å ta ut baffel er også snudd opp/ned.

Har hatt hjelp av "Bygone Tones" http://www.bygonetones.com/ til å se på bildene, og konklusjonen er at det er et tidlig "66 Tall Bottom Pinstripe kabinett,

som er restaurert i '73 med noen modifikasjoner. Jeg liker også å tro at det hører til et stack sammen med det andre kabinettet.

Så det er ingen vei utenom. Kabinettet må restaureres tilbake til slik det så ut i 1966.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.