Web Analytics
Jump to content

Heavy stuff under arbeid


Shreddhare

Recommended Posts

Takk for tjuvtitten. Er det dine kyr?

Min umiddelbare reaksjon er at du er veldig dyktig. Jeg synes det total ble bittelitt slitsomt, men det er mulig det kommer seg sikkert hvis man hører det flere ganger. Altså litt lite tilgjengelig, men det er kanskje ikke så viktig? På mitt anlegg kunne gitaren gjerne vært mikset litt lenger fram, men nok en gang er jo dette ikke noe ferdig materiale. 

Totalt sett er dette veldig lovende, altså! Fantastisk gitararbeid.

Link to comment
Share on other sites

Takker og bukker, CastorFiber! Det høres nok litt vel intenst ut ja, men dette er  2 stk riff og 2 gitarsoloer satt sammen. Riffene og soloene skal i hver sin ende av låta, og flere vers/bridge/refreng med vokal innimellom de to snuttene jeg la ut.Håper at det da blir mye mer logisk :-) Mixen er tatt på sparket, det er bare EZdrummer og en orgel-vst pluss noe synthbass som jeg bruker for å komponere låten.(og for å ha noe å spille gitar etter).

Nok engang, takk for hyggelig kommentar! 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.