Web Analytics
Jump to content

Hvor kjøper man cover/deksel til gitarkabinetter?


Sorg

Recommended Posts

Har et kabinett stående i en bod og tenkte det kunne vært lurt med et deksel. Noen som vet hvor man kjøper slikt og hva det egentlig heter? Har forsøkt å søke litt, men får ingen treff.

Vanlig Marshall 4x12 kabinett.

Link to comment
Share on other sites

Takker. Er det stor fare for at et kabinett vil kunne ta inn støv, etc inn kabelhullet? Tror ikke det er så ille med støv i boden, men det blir jo veldig kaldt der.. Kan et kabinett ta skade av det eller er et deksel først og fremst for å beskytte mot vann?

Link to comment
Share on other sites

Er vel først og fremst et støvdeksel. Hvis du er begymra for kabelhullet kan du jo bare sette en teipbit over. 
Kulde har ikke så mye å si, så lenge det ikke er frost over tid. Bare la kabinettet aklimatisere seg litt når du skal ta det i bruk igjen. 

Link to comment
Share on other sites

På 7.3.2018 den 13.44, Slashaxl skrev:

Er vel først og fremst et støvdeksel. Hvis du er begymra for kabelhullet kan du jo bare sette en teipbit over. 
Kulde har ikke så mye å si, så lenge det ikke er frost over tid. Bare la kabinettet aklimatisere seg litt når du skal ta det i bruk igjen. 

Er frost over tid et problem?

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, jonta skrev:

Er frost over tid et problem?

Ikke nødvendigvis. Problemet er vel størst om frost kommer i kombinasjon med litt fukt. Vil dog tro at elementene vil bli noe påvirket av frost over tid, men det vet jeg ikke med sikkerhet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.