Web Analytics
Jump to content

Hvilken Telecaster er dette?


Erlendtl

Recommended Posts

Kjære gitarfolk. For et par år siden gikk jeg til innkjøp av en elektrisk gitar i tro om at jeg kom til å bruke den mye. Det skjedde ikke. 

Jeg kan ingenting om gitarer selv, men en kamerat anbefalte meg å kjøpe en Telecaster. Jeg fant en seriøs selger i Oslo, og kjøpte den for 7000 kroner.

Nå skal jeg selge den igjen - problemet er bare at jeg ikke finner igjen hverken spesifikasjoner eller Finn-annonsen jeg kjøpte den fra.

Har googlet litt rundt, og synes selv det ser ut som en Telecaster Deluxe-kropp med en annen hals. Kan det stemme?

Serienummeret på halsen sier MX10... som forteller meg at den er produsert i Mexico i 2010. I tillegg står det et merke med "Fender special edition"

Klarer noen å se hvilke pickups den har? Er det annen informasjon jeg burde kunne gi en kjøper før jeg selger den?

På forhånd takk for all hjelp

 

fremme.jpg

nakke.jpg

pickups.jpg

topp.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Widerange" humbuckere og gitaren er en "FSR" - Factory Special Run. Fender gjør noen slike runder med små tvister på etablerte modeller med jevne mellomrom.

Vanligvis har jo deluxe tele strat-hals med stor headstock, men denne FSR-har vanlig telehals, som vel også er det eneste som er spesielt med denne.

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Truckstop Chuckie skrev:

"Widerange" humbuckere og gitaren er en "FSR" - Factory Special Run. Fender gjør noen slike runder med små tvister på etablerte modeller med jevne mellomrom.

Vanligvis har jo deluxe tele strat-hals med stor headstock, men denne FSR-har vanlig telehals, som vel også er det eneste som er spesielt med denne.

 

Tusen takk, var akkurat dette jeg lette etter. Har du tilfeldigvis noen tanker om hva jeg kan ta for den? Har lagt den ut på Finn for 6500 nå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.