Web Analytics
Jump to content

Hvordan få med store pedalbrett på fly?


Sorg

Recommended Posts

Jeg har nettopp kjøpt et Templeboard Trio28 pedalbrett, som i bag er 80x50 cm. Er veldig godt fornøyd med hvordan det er satt opp. Imidlertid så har jeg undervurdert hvor stor det er og jeg tror det er for stort for en koffert og også for å ta med på et fly som håndbagasje. Hvordan har dere løst dette med store pedalbrett på fly? Det er kanskje mulig å ta med brettet og så gi det til flypersonalet som kan legge det inn i lasterommet på flyet? Da slipper man at det blir herjet med i like stor grad.. 

Link to comment
Share on other sites

Problemet er at det er for stort for å ha hyllene tror jeg. Ja flight kunne vært en løsning, men da blir det veldig mange kolli å drasse med seg til flyplassen, med vanlig koffert og gitar i tillegg. En løsning hadde vært en gigbag for gitaren, som jeg kunne hatt på ryggen, men er ikke så keen på å ha gitaren i gigbag på hele turneen..

Link to comment
Share on other sites

Jeg husker jeg kjøpte en sånn ryanair vennlig koffert når de fortsatt fløy fra rygge. Denne var skreddersydd for å ikke by på problemer inn på fly, hva med å prøve å bygge brettet så det passer ned i den en sånn koffert?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.