Web Analytics
Jump to content

Fornøyd?


El Anders
 Share


Recommended Posts

Fornøyd med amp, kabinett, kabler, og 2 av 3 gitarer. Den siste må ha pickupskifte før den anses som fullverdig medlem.

Ellers funker også gitarstativet mitt dritfett 8) Så nå gjelder det å skaffe seg opptaksutstyr til hjemmekos...

Link to comment
Share on other sites

Nope! Er ikke spesielt god, så jeg har ikke påkostet meg nytt utstyr enda, men siden jeg har hatt konfirmasjon, og elsker gitarspilling og musikk, så har Gibson SG Lefthand blitt bestilt, samt at en marshall rør forsterker skal bli kjøpt inn til juletider. Akkurat nå så har meg en Morgan Strat og en Peavey Rage 158... Nice, right? NOT! :(

Link to comment
Share on other sites

Nå er jeg endelig fornøyd....

Peavey supreme XL topp (glimrende rett og slett)

Laney 4x12 med custom celestion elementer

Peavey Wolfgang USA special m. floyd (lilla weeeee)

Rocktron Multivalve effekt dings

Rocktron Chameleon preamp

Rocktron Rampage vreng pedal (syke.. syke... pedalen)

EB Volumpedal (strikk)

Passer meg smellbra dette her.

Link to comment
Share on other sites

er fornøyd med riggen ja, men jeg kunne tenkt meg en litt mer allsidig bass, bassen jeg har nå er en low end maskin, og jeg digger den, men kunne trengt en bass med frets og med growl i.

Geddy Lee Fender Jazz Bass = GAS :D

Link to comment
Share on other sites

Har ogsaa konstant GAS. Holder for oyeblikketpaa med aa planlegge neste rigg, som jeg sansynligvis har etter sommeren etter litt bursdag, sommerjobb og salg av forige rigg.

Blir da pedalbrett/amp oppsett. Naa har jeg rack/kabinett

Link to comment
Share on other sites

Har ogsaa konstant GAS. Holder for oyeblikketpaa med aa planlegge neste rigg, som jeg sansynligvis har etter sommeren etter litt bursdag, sommerjobb og salg av forige rigg.

Blir da pedalbrett/amp oppsett. Naa har jeg rack/kabinett

Mente du hadde et fett oppsett fra før jeg!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.