Gå til innhold
noob1

Tips for kjøp av in ear monitor

Anbefalte innlegg

Har tenkt på å skaffe in-ear-monitor en stund nå, og har funnet rimelig avstøp etc. Men når det kommer til drivere så vet jeg ikke hva jeg skal se etter. 
Har jo aldri hatt IEM tidligere så vet ikke helt hva jeg skal se etter eller hva jeg skal forvente. Primært for bruk på bandøving, øving generelt etc. Ser det er rimelige sett med 6 drivere. Noen som har anbefalinger? Både spesifikt på merke og modell, men også mer generelle tips på hvordan IEM kan gjøre oss mer samspilt, mer in-tune, og on-beat. 

For å få brukbar lyd på øret av de kanalene i mixeren jeg ønsker å fremheve, feks gitar/vokal så setter jeg instilling på mixer på headphone out. Men hva nå om de andre også ønsker 
IEM, er det bedre og billigere å kjøpe ett av disse komplette settene dere alle kan styre sin lyd trådløst og individuelt eller hvordan går man fram? 

Siden vi forsøker å fokusere på økt kvalitet på øvingene, med økt fokus, økt tilstedeværelse og mest mulig konsentrert spilletid så tenker jeg at lydbildet faktisk kan hjelpe oss endel her. 
Om vi alle kan justere lyden slik at vi hører det vi ønsker å høre er det kanskje lettere for bandets medlemmer å være på rett beat, at vi spiller sammen og bare spiller for hverandre. if that makes sense. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.