Web Analytics
Jump to content

Tips for kjøp av in ear monitor


noob1

Recommended Posts

Har tenkt på å skaffe in-ear-monitor en stund nå, og har funnet rimelig avstøp etc. Men når det kommer til drivere så vet jeg ikke hva jeg skal se etter. 
Har jo aldri hatt IEM tidligere så vet ikke helt hva jeg skal se etter eller hva jeg skal forvente. Primært for bruk på bandøving, øving generelt etc. Ser det er rimelige sett med 6 drivere. Noen som har anbefalinger? Både spesifikt på merke og modell, men også mer generelle tips på hvordan IEM kan gjøre oss mer samspilt, mer in-tune, og on-beat. 

For å få brukbar lyd på øret av de kanalene i mixeren jeg ønsker å fremheve, feks gitar/vokal så setter jeg instilling på mixer på headphone out. Men hva nå om de andre også ønsker 
IEM, er det bedre og billigere å kjøpe ett av disse komplette settene dere alle kan styre sin lyd trådløst og individuelt eller hvordan går man fram? 

Siden vi forsøker å fokusere på økt kvalitet på øvingene, med økt fokus, økt tilstedeværelse og mest mulig konsentrert spilletid så tenker jeg at lydbildet faktisk kan hjelpe oss endel her. 
Om vi alle kan justere lyden slik at vi hører det vi ønsker å høre er det kanskje lettere for bandets medlemmer å være på rett beat, at vi spiller sammen og bare spiller for hverandre. if that makes sense. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.